Gå til indholdIndvielsen


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

273 sider

Udgivet

2015

genre/form

romanOriginaludgave

2015


Beskrivelse


Cassie skal flytte med sin mor hjem til hendes fødeby New Salem. I den lokale high school optræder flere af de unge truende, indtil Cassie indser at hun er født ind i en gammel heksecirkel


Anmeldelser (1)


19. okt. 2015

Cassie bliver nødt til at flytte med sin mor til New Salem, hvor hun optages i en hemmelig heksecirkel. Første bind i en ny serie af forfatteren bag "The vampire diaries" for piger mellem 12 og 14 år.

Da Cassies mor beslutter, at de skal flytte hjem til hendes ukendte bedstemor i New Salem, opdager hun hurtigt, at der foregår noget mystisk. Eleverne på den lokale highschool opfører sig mystisk og truende. Snart opdager Cassie, at nogle af eleverne dyrker heksekunst, som stammer fra deres forfædre i Salem. Da den mystiske fyr fra hendes sommerferie dukker op, står det klart, at det er alt for risikabelt at fortsætte romancen.

Forsiden viser Cassie i et mystisk lilla univers, som er strøet med glimmer. Bogen er underholdende, men handlingen skrider langsomt frem. Der er mange løse ender i handlingen, som sikkert udrulles i de kommende bind i serien. Der er ingen tvivl om, at serien vil blive efterspurgt særligt p.g.a. forfatteren og den indtagende forside.

Både C.C. Hunters serie om "Shadow Falls" og Rachel Hawkins' "Hex Hall" er af bedre kvalitet, men fans af serier om det overnaturlige vil helt sikkert også hoppe op bord i denne nye serie.

Lektørudtalelse

Af

Maria Sjøblom


Informationer og udgaver

Bog

2015

Ebog

2015