Gå til indholdInden skyerne kommer : kriminalroman


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

288 sider

Udgivet

2021

genre/form

roman,

krimi,

romanerOriginaludgave

2021


Anmeldelser (3)


3. feb. 2021

Gribende og spændende krimi som foregår i Malaga. Vi følger kriminalbetjenten, Hector Correa, som skal opklare mordet på en tilsyneladende almindelig familiefar. For læsere af ublodige kriminalromaner.

Kriminalbetjent Hector møder, ved et tilfælde, den midaldrende, svenske kvinde Lisa. Hun er netop blevet forladt af sin mand, til fordel for en noget yngre kvinde, og har besluttet at flytte fra Sverige til Spanien. Der er hurtigt amoriner i luften og Lisa hjælper ham med at opklare mordet på familiefaderen, Florian. Han findes død, og først er der mistanke om selvmord, men det viser sig hurtigt, at noget er helt galt. Florians kone, Marianne, bliver mistænkt, da det viser sig, at Florian ville lade sig skille fra hende og gifte sig med en noget yngre kvinde. Men er Marianne skyldig? Da der sker endnu et mord, kommer Hector på overarbejde og spørgsmålet er, om der er tale om et simpelt ægteskabsdrama eller om svaret skal findes andetsteds?.

Det er en rar afveksling fra forfatterens øvrige forfatterskab, at krimien foregår i Spanien, dog stadig med tråde til Sverige. Det er en velskrevet krimi, med et godt plot og sympatiske hovedkarakterer. En gennemført, god læseoplevelse.

Ønsker man andre lignende krimier, så byder Sverige på mange gode kriminalromaner. Der er fx både Camilla Läckbergs og Liza Marklunds forfatterskaber.

Lektørudtalelse

Af

Sanne Mendel

Litteratursiden.dk [online]

Af

Lene Jensen (f. 1964-04-15)

2021-03-15

Jyllands-posten

Af

Lars Ole Sauerberg

d. 20. feb. 2021


Informationer og udgaver

Bog

2021

Bog

2021

Lydbog (cd-mp3)

2021

Ebog

2021

Lydbog (net)

2021