Gå til indholdInd i taknemligheden


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

160 sider

Udgivet

2021

genre/form

øvelserOriginaludgave

2021


Beskrivelse


Om, hvordan man ved at arbejde med taknemmelighed kan opnå et bedre, mere dyrebart og intenst liv, For voksne læsere af bøger om psykologi og eksistentielle spørgsmål


Anmeldelser (1)


11. jun. 2021

Om, hvordan man ved at arbejde med taknemmelighed kan opnå et bedre, mere dyrebart og intenst liv, For voksne læsere af bøger om psykologi og eksistentielle spørgsmål.

Bog om taknemmelighedens betydning skrevet af en psykolog, der arbejder med palliative patienter. Bogen er inddelt i to dele. Første del gennemgår, hvad taknemmelighed er; forskellige aspekter af taknemmelighed og dens modsætning utaknemmeligheden, og hvad det gør ved os, når vi øver os selv i at være mere taknemmelige. Anden del af bogen består af øvelser i at styrke sin taknemmelighed. Bogen anvender citater og historier fra både litteratur, religion og verdenshistorien.

En dejlig læseoplevelse, der beriger. Bogen er velskrevet, velargumenteret og nuanceret, og indeholder også et kapitel om kritikerne af taknemmelighedsbølgen. Forfatteren kommer dermed hele vejen rundt om emnet på en fin måde. Bogen indeholder et væld af aspekter på taknemmelighed for både voksne og børn. Taknemmelighedsøvelserne er kreative og inspirerende fx taknemmelighedssprækker; at få en rutine med at tænke taknemmeligt om nogen eller noget, hver gang man holder for rødt lys. Bogen har en lækker grafik og en god litteraturliste.

Denne bog har også fokus på taknemmelighed: Taknemli'


Denne bog har også fokus på taknemmelighed: Taknemli'.

Lektørudtalelse

Af

Inger Nygaard Kaad


Informationer og udgaver

Bog

2021

Lydbog (net)

2021

Ebog

2021