Gå til indholdIn absentia


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

184 sider

Udgivet

2016

Originaludgave

2016


Beskrivelse


Kræftsyg, nørdet bogholder indleder et voldsorgie af selvtægt for at hævne fortidens uretfærdigheder og sætte sin kone fri. Men projektet forløber ikke helt som planlagt og pludselig er bogholderen forfulgt af en voldselskende bande kriminelle


Anmeldelser (2)


21. apr. 2016

Hvor langt kan man gå før ideen om retfærdighed bare bliver en floskel, en dårlig undskyldning, en narresut? Hovedpersonen smider alle hæmninger over bord og indleder et hævntogt mod dem, der har chikaneret hans kone gennem tiden. For læsere af splatter-spændingsbøger med et humoristisk tvist.

Kræftsyg, nørdet, læsebebrillet bogholder indleder veritabel voldsderoute i denne debutroman om en mand, der ønsker at sætte sin kone fri og samtidig hævne fortidens uretfærdighed. Planen er at den middagslurs-elskende bogholder gør konens regnskab op ved at slå en bankrådgiver, en tidligere chef og en forsikrings-taksator ihjel. Samtidig vil han skrabe penge sammen, så konen ikke skal mangle noget, når han selv er væk. Men projektet forløber ikke helt som planlagt og pludselig er bogholderen forfulgt af en bande kriminelle, der ikke står tilbage for hans glæde ved afstumpet vold.

Brutal, afstumpet, blodig, ulækker, voldelig, makaber og sjov. Det er noget af en cocktail forfatteren har rystet sammen i denne spændingsroman, der skiftevis frastøder og fascinerer mens hovedpersonen og læseren vælter rundt i indvolde, afhuggede lemmer og døde stalker-venner.

Minder med sit filmiske drive om Falling down og serier som Dexter (Sæson 1) og Breaking bad (Sæson 1). Kbh noir har samme voldelige set-up, men er mere krimiprægetFalling Down


Dexter


Breaking bad


Kbh noir


Minder med sit filmiske drive om Falling down og serier som (Sæson 1) og Breaking bad (Sæson 1). Kbh noir har samme voldelige set-up, men er mere krimiprægetMinder med sit filmiske drive om Falling down og serier som Dexter (Sæson 1) og (Sæson 1). Kbh noir har samme voldelige set-up, men er mere krimiprægetMinder med sit filmiske drive om Falling down og serier som Dexter (Sæson 1) og Breaking bad (Sæson 1). har samme voldelige set-up, men er mere krimiprægetMinder med sit filmiske drive om Falling down og serier som Dexter (Sæson 1) og Breaking bad (Sæson 1). Kbh noir har samme voldelige set-up, men er mere krimipræget.

Lektørudtalelse

Af

Christine Christensen

Himmelskibet

Af

Thomas Winther

Nr. 49 (2016)


Informationer og udgaver

Ebog

2022

Ebog

2016

Bog

2016