Gå til indholdBøger / faglitteratur / erindringer

Ild og frihed : 50 år med The Savage Rose


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Omfang

450 sider: ill (nogle i farver)

Udgivet

2018

Ophav

Michael José Gonzalez(forfatter, (hovedansvarlig))

Majbrit Hansen(redaktør, diverse)

Tonie Yde Højrup(redaktør)

Jakob Fälling(redaktør)

m.fl

Genre og formerindringer
Målgruppe

til voksne


Beskrivelse


Biografi om bandet The Savage Rose. Forsanger Annisette Koppel fortæller om bandets historie, hvordan det er både at blive hyldet og hadet, om at være tro mod sine idealer og om bandets skiftende besætninger med forskellige ambitioner til den musik, der skulle skabes


Anmeldelser (3)


Bibliotekernes vurdering

d. 30. okt. 2018

af

af

Allan Thomsen Volhøj

d. 30. okt. 2018

Biografi om bandet The Savage Rose, der i 50 år har udfordret og underholdt med deres musik. Til interesserede i bandet The Savage Rose.

The Savage Rose har i 50 år været en del af den danske musikscene. Det er et band, der har haft ambitioner om at ændre verden og som har sat deres spor med markante holdninger i det danske musikliv. I denne bog fortæller forsanger Annisette Koppel, i samarbejde med Michael Gonzalez, om bandets historie. I bogen hører man om, hvordan det er både at blive hyldet og hadet, om at være tro mod sine idealer og om bandets skiftende besætninger med forskellige ambitioner til den musik, der skulle skabes. Bogen er illustreret.

Fortællingen om The Savage Rose er også en fortællingen om ungdomsoprøret, om musik der forandrer og berør, og om et musikalsk familiedynasti, Koppel-familien. Anisette fortæller ærligt om et band, der ikke altid har været lige harmonisk, men som har været præget af en særlig magi og et ønske om at skabe anderledes musik og ændre verden. Bogen er opdelt i kapitler, der kronologisk følger bandets udvikling og fortæller historien om et Danmark i forandring.

Bogen er den første af sin slags om The Savage Rose, der har dog været flere portrætter i aviser og magasiner om bandet. Bogen kan anbefales til dem, der har læst andre bøger om bands fra 1960'erne som Beat og folkemusikGasolin' - masser af succes


og Gasolin' - masser af succesBogen er den første af sin slags om The Savage Rose, der har dog været flere portrætter i aviser og magasiner om bandet. Bogen kan anbefales til dem, der har læst andre bøger om bands fra 1960'erne som Beat og folkemusik og .


Berlingske tidende

d. 5. nov. 2018

af

af

Søren Kassebeer

d. 5. nov. 2018


Politiken

d. 15. dec. 2018

af

af

Henrik Vesterberg

d. 15. dec. 2018Informationer og udgaver

2018

Bog

Michael José Gonzalez

Politiken, 1. udgave

2018

Ebog

Michael José Gonzalez

Politiken, 1. e-bogsudgave

2019

Lydbog (net)

indlæser: Susanne Storm

Nota

2018

Lydbog (net)

indlæser: Susanne Storm

Politiken

2018

Lydbog (cd-mp3)

indlæser: Susanne Storm

Politiken