Gå til indholdBøger / skønlitteratur / roman

Ild i køkkenet


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Omfang

45 sider

Udgivet

2018

Ophav

Kirsten Ahlburg(forfatter)
Genre og formroman
Målgruppe

til voksne

Undervisning

let at læse, for læsesvage unge, for læsesvage voksne

Originaludgave

2018


Beskrivelse


Køkkenet brænder i Jacobs ene restaurant. Der skal males og laves nyt køkken. Imens laver Jacob mad i den anden restaurant og hyrer chaufføren Said


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 6. mar. 2018

af

af

Stine Grabas

d. 6. mar. 2018

Jacob ejer restauranterne Petit og Grande. En dag opstår der brand i Grandes køkken og Jacob bliver nødt til at lukke i længere tid. Hvad gør han nu? For læsesvage unge og voksne eller for udlændinge, der er ved at lære dansk.

Jacob er kok og ejer to restauranter. Han har en ny lærling, som en dag kommer til at brænde køkkenet ned på restaurant Grande. Jacob får en ide. Jacob skal lave maden på den anden restaurant, Petit. Jacob skal bruge en chauffør. Han ansætter Said, som har boet i Danmark i et par år. Said har været bager i Iran og får Jacob til at smage på nogle af hans kager. Jacob er vild med dem og restaurant Grande skal snart åbne igen og får brug for flere hænder. Bogen hører til serien "Læseværkstedet. Rød" og har et lixtal mellem 7-10.

"Ild i køkkenet" er 6. del af serie om kokken Jacob, men som kan læses selvstændigt. Det er en fin fortælling, som hører til de aller letteste. Bogen er skrevet i korte sætninger og med mange afsnit.

I samme sværhedsgrad findes eksempelvis Vi skal flytteNaboen


Du må hjælpe Tea!


; Naboen og Du må hjælpe Tea!I samme sværhedsgrad findes eksempelvis Vi skal flytte; og Du må hjælpe Tea!I samme sværhedsgrad findes eksempelvis Vi skal flytte; Naboen og .Informationer og udgaver

2018

Bog

Kirsten Ahlburg

Special-Pædagogisk Forlag, 1. udgave