Gå til indholdBøger / skønlitteratur / roman

Ideen om os : roman


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Omfang

234 sider

Udgivet

2016

Ophav

Dorte Holm(forfatter)
Genre og formroman, chick lit
Målgruppe

til voksne

Originaludgave

2016


Beskrivelse


Kontorfællesskabets julefrokost har resulteret i noget usandsynligt men ikke umuligt, og de affekterede må nu forholde sig til babyer, familieliv og kærlighed eller mangel på samme


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 24. feb. 2016

af

af

Iben Jakobsen

d. 24. feb. 2016

2 bøger hvor man følger 5 ligesindede selvstændige voksne i deres kontorfællesskab. Deres liv snor sig uomtvisteligt om hinanden og arter sig slet ikke som de havde forventet. Primært for kvinder.

I "Flokdyr" følger vi hovedpersonerne, der deler et kontorfællesskab i indre København. De er alle selvstændige inden for forskellige brancher og et sted i 30'erne. Flyvske Simone har et matchmaking firma, Jens er IT mand, kyniske Victoria er journalist, Ella er oversætter og arbejdsnarkomanen Jonathan er grafiker. De står sammen om deres arbejde og tyer mere og mere til hinanden, da livet presser sig på og spænder ben. "Ideen om os" fortsætter få timer efter første bog slutter og tager en lidt anden vinkel, hvor adskillige nu er gravide. Fællesskabet og relationerne er under pres på ny, og der må kæmpes mod traditionelle mønstre og forventninger. Vi følger i hver bog hovedpersonerne tæt gennem et år.

Bøgerne kan læses selvstændigt, men giver mest fornøjelse som en samlet pakke. De beskriver det svære i at give slip på sig selv og holde fast i hinanden. De er velskrevede og meget fængende, og man holder meget af de forskellige personer. Absolut anbefalelsesværdige.

"Flokdyr" udkom første gang i 2011 og eneste ændring er det nye smukke cover. "Ideen om os" er ikke tidligere udgivet. Bøgerne kan sammenlignes med titler af fx Liane Moriarty og Dorte Nors Spejl, skulder, blink.Informationer og udgaver

2016

Bog

Dorte Holm

Holms Skriverier, 1. udgave

2016

E-bog

Dorte Holm

Holms Skriverier

2018

Lydbog (online)

indlæser: Cecilie Fabricius

Storyside