Gå til indholdBøger / faglitteratur

Idébog til leg og spil ude og inde


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Omfang

77 sider: ill. i farver ; 15 cm

Udgivet

2007

Ophav

Calle Simonsen(forfatter)
Målgruppe

til voksne


Beskrivelse


60 gamle og nye inden- og udendørs lege og spil for børn og voksne beskrevet med et farvefoto og en kort tekst


Anmeldelser (2)


Bibliotekernes vurdering

2008

af

af

Lars Aagaard

2008

Udarbejdet i Haderslev med støtte fra Undervisningsministeriets forsøgsmidler, "En skole i bevægelse" med det formål at styrke leg og bevægelse hos børn og unge og dermed deres sociale og motoriske udvikling. Første udgave blev distribueret i lokalområdet, efterspørgsel fra indskoling, idræt, SFO, studerende og forældre ligger til grund for en trykt version i lommeformat.

60 aktiviteter beskrevet med et farvefoto og en kort, men fyldestgørende tekst, for det meste én side for hver aktivitet. Foran i bogen fem lister, som placerer legene fysisk på legepladsen, fodboldbanen, ved skov og strand, i gymnastiksalen eller indendørs. Bagest en alfabetisk liste, som svarer til beskrivelsernes placering i bogen. Blanketter (pointskemaer) kan printes fra projektets hjemmeside, leg-spil.dk, hvor rekvisitterne, som iøvrigt er enkle at anskaffe eller fremstille, kan købes samlet. Kendte og mindre kendte lege veksler med lege, der forekommer mig opfundne på stedet. Alt sammen fornøjeligt og egnet til at finde plads i børnegrupper i alle mulige sammenhænge, alder ned til 5 - 6 år og helt op i voksenkredse, mange af aktiviteterne kan også bruges i blandede aldersgrupper.

Der findes talrige aktivitetsbøger med et idrætspræg som denne, der udmærker sig ved sit håndterlige format og lette overblik, nem at bruge "i marken".

Fornøjelig, let overskuelig og inspirerende aktivitetsbog til brug i grupper af børn og voksne.


Folkeskolen

Årg. 125, nr. 13 (2008)

af

af

Inger Ubbesen

Årg. 125, nr. 13 (2008)Informationer og udgaver

2007

Bog

Calle Simonsen

Leg og spil, 2. udgave