Bøger / faglitteratur / essays

I smittens tid : vidnesbyrd fra pandemiens frontlinje


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog
dansk
Omfang
86 sider
Udgivet
2020
Ophav
Genre og form
essays

Beskrivelse


Dagbogsagtige overvejelser fra "coronatidens" start i Europa - mere præcist Italien i 2020. Bl.a. om karantænedilemmaet, smitten som infektion i vores menneskelige relationer, vores selvskabte økosystemer, sammenhængen med de øvrige globale udfordringer.

Anmeldelser (8)


Bibliotekernes vurdering

d. 18. maj 2020

af

af

Heidi Mørch

d. 18. maj 2020

Formidabel formidling til forståelse af pandemiens natur og samfundsmæssige perspektiver. Som forlaget skriver: for alle læsere fra 15 til 110 år.

Dagbogsagtige overvejelser fra "coronatidens" start i Europa - mere præcist Italien. Vi kommer omkring rigtigt mange aspekter, fx karantænedilemmaet, smitten som infektion i vores menneskelige relationer, vores selvskabte økosystemer, sammenhængen med de øvrige globale udfordringer, forudsætningerne for en pandemi og ikke mindst at "I smittens tid vedrører alt, hvad vi gør eller ikke gør, altså ikke udelukkende os selv". Udover at have en baggrund som fysiker har Paolo Giordano udgivet to romaner, MenneskekroppenPrimtallenes ensomhed og den prisbelønnede Primtallenes ensomhed. Forord af professor i biodiversitet og leder af Center for makroøkologi, Evolution og Klima på Københavns Universitet, Carsten RahbekDagbogsagtige overvejelser fra "coronatidens" start i Europa - mere præcist Italien. Vi kommer omkring rigtigt mange aspekter, fx karantænedilemmaet, smitten som infektion i vores menneskelige relationer, vores selvskabte økosystemer, sammenhængen med de øvrige globale udfordringer, forudsætningerne for en pandemi og ikke mindst at "I smittens tid vedrører alt, hvad vi gør eller ikke gør, altså ikke udelukkende os selv". Udover at have en baggrund som fysiker har Paolo Giordano udgivet to romaner, Menneskekroppen og den prisbelønnede . Forord af professor i biodiversitet og leder af Center for makroøkologi, Evolution og Klima på Københavns Universitet, Carsten Rahbek.

Fremragende udgivelse. En velskrevet, velargumenteret bog, der giver stof til eftertanke. Tankerækkerne afspejler videnskabsmanden, og det letflydende sprog romanforfatteren. Forordet er en decideret berigelse af teksten.

"I smittens tid" er foreløbig den eneste danske fagbog for voksne omhandlende Corona/COVID 19. Det 20. århundredes store dødbringende epidemi er bl.a. behandlet i Den spanske sygeAngst og engleDet er bare en virusDen blege rytterVerdenshistoriens største epidemier og Angst og engle. Af nye bøger mere generelt om epidemier findes Det er bare en virus, Den blege rytter og Verdenshistoriens største epidemier"I smittens tid" er foreløbig den eneste danske fagbog for voksne omhandlende Corona/COVID 19. Det 20. århundredes store dødbringende epidemi er bl.a. behandlet i Den spanske syge og . Af nye bøger mere generelt om epidemier findes Det er bare en virus, Den blege rytter og Verdenshistoriens største epidemier"I smittens tid" er foreløbig den eneste danske fagbog for voksne omhandlende Corona/COVID 19. Det 20. århundredes store dødbringende epidemi er bl.a. behandlet i Den spanske syge og Angst og engle. Af nye bøger mere generelt om epidemier findes , Den blege rytter og Verdenshistoriens største epidemier"I smittens tid" er foreløbig den eneste danske fagbog for voksne omhandlende Corona/COVID 19. Det 20. århundredes store dødbringende epidemi er bl.a. behandlet i Den spanske syge og Angst og engle. Af nye bøger mere generelt om epidemier findes Det er bare en virus, og Verdenshistoriens største epidemier"I smittens tid" er foreløbig den eneste danske fagbog for voksne omhandlende Corona/COVID 19. Det 20. århundredes store dødbringende epidemi er bl.a. behandlet i Den spanske syge og Angst og engle. Af nye bøger mere generelt om epidemier findes Det er bare en virus, Den blege rytter og .


Ugeskrift for læger [online]

d. 22. juni 2020

af

af

Henrik F. Lorentzen

d. 22. juni 2020


Kristeligt dagblad

d. 28. maj 2020

af

af

Søren Chr. Hindsholm

d. 28. maj 2020


Jyllands-posten

d. 21. juni 2020

af

af

Mikael Jalving

d. 21. juni 2020


Politiken

d. 15. aug. 2020

af

af

Jes Stein Pedersen

d. 15. aug. 2020


Weekendavisen

d. 29. maj 2020

af

af

Klaus Rothstein

d. 29. maj 2020


Information

d. 23. maj 2020

af

af

Iben Katrine Alminde

d. 23. maj 2020