Gå til indholdI skyggen af gyldne tider


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

304 sider

Udgivet

2016

genre/form

roman,

fantasyOriginaludgave

2016


Beskrivelse


Fantasy. Den unge adelsmand Jean Jacques lever et beskyttet og luksuriøst liv på sine forældres vinslot i Frankrig. Dette ændres da hans familie bukker under for dødelig sot, og da han selv rammes giver hans kusine ham et valg; døden eller udødelighed som vampyr, sammen med hende


Anmeldelser (1)


14. mar. 2016

Jean Jacques lever et beskyttet liv på sine forældres vinslot i Frankrig. Dette ændres da hans familie bukker under for dødelig sot. Da han selv rammes giver hans kusine ham et valg: døden eller udødelighed sammen med hende. Til voksne læsere der holder af vampyrbøger og erotiske romaner.

Den unge adelige Jean Jacques er ved at dø af sot, som resten af sin familie, men bliver i stedet vampyr. Han drager med sin skaber Nathalie til Versailles for at leve i luksus ved hoffet. De udnytter og forfører sig til magt og rigdom. Snart forstyrres deres liv dog af den franske revolution, og de må kæmpe for at overleve og for at deres blodige hemmelighed ikke skal blive afsløret. Det luksuriøse liv som kongetro byttes ud med et i rendestenen som revolutionær.

Romanen søger at kombinere den gotiske vampyrroman med den historiske roman og den erotiske historie. Det lykkes desværre ikke helt at ramme tonen fra den gotiske roman, og de erotiske beskrivelser svinger meget i detaljeringsgrad, hvilket gør det overordnede indtryk til en udmærket roman, men heller ikke mere.

Vampyrkongen


Vampyrkongen


af J. R. Ward og resten af serien "The black dagger brotherhood" handler også om vampyrer og erotik af J. R. Ward og resten af serien "The black dagger brotherhood" handler også om vampyrer og erotik Vampyrkongen af J. R. Ward og resten af serien "The black dagger brotherhood" handler også om vampyrer og erotik Vampyrkongen.

Lektørudtalelse

Af

Charlotte Jakobsen


Informationer og udgaver

Ebog

2017

Bog

2016