Bøger / skønlitteratur til børn / roman

I rummet kan ingen høre dit skrig


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog
dansk
Omfang
39 sider: ill. i farver
Udgivet
2020
Ophav
Genre og form
roman, fantasy, gys
Sværhedsgrad

let at læse

lix: 09

let: 18

Målgruppe

For 8-10-årige

Undervisning
til skolebrug
Originaludgave
2020

Beskrivelse


Fantasy. Max og Teo er sendt ud i rummet, på et rumskib. På skibet er der en farlig alien, som de sammen med to soldater skal bekæmpe.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 21. jan. 2020

af

af

Stine Bille

d. 21. jan. 2020

De to drenge Max og Teo har fået fingrene i et magisk ur. Når de åbner uret bliver de sendt afsted og fanget i flere forskellige mareridt. Kan de løse gåderne og finde hjem? Tre nye titler i serien "En verden af frygt". For de 8-10-årige.

De to drenge Max og Teo var på flugt fra Harry og hans venner. De endte i en sær butik, Zagors butik. Han gav dem et mystisk ur, som sender dem til en anden verden. I bogen "I rummet kan ingen høre dit skrig" er de sendt ud i rummet, på et rumskib. På skibet er der en farlig alien, som de sammen med to soldater skal bekæmpe. I "Fanget i heksens kiste" er de ude i en mørk skov, hvor en heks og hendes hær jager dem. De prøver at flygte, men Max bliver fanget i heksens kiste. Kan Teo redde ham? I "Indlagt på dødens hospital" skal de to drenge kæmpe mod Doktor Død, for ikke at ende som monster. Kan de løse urets gåde denne gang, eller ender de deres dage på Dødens Hospital? Bøgernes sværhedsgrad er lix 9, lettal 18.

"En verden af frygt" er virkelig en velskrevet serie. Der er gys, uhygge og spænding i alle tre bøger, og man håber bare på flere i serien. Bøgerne har dystre, mørke og udtryksfulde illustrationer, som støtter forståelsen og underbygger det gyselige i historierne.

Andre spændende serier med magi og gys er "Børnene fra Østlandet", hvor 1. bd. er Zorans børnSarin i Svovldalen eller "Sarin-bøgerne, hvor 1. bd. er Sarin i Svovldalen. Begge serier har samme sværhedsgrad som denneAndre spændende serier med magi og gys er "Børnene fra Østlandet", hvor 1. bd. er Zorans børn eller "Sarin-bøgerne, hvor 1. bd. er . Begge serier har samme sværhedsgrad som denne.