Gå til indholdI ly af latter


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

442 sider

Udgivet

2016

genre/form

erindringerOriginaludgave

2016


Beskrivelse


Om forfatteren, skuespilleren, dramatikeren, instruktøren, foredragsholderen og farfaren Flemming Jensen (f. 1948). Han har boet i Grønland og England, været cirkusdirektør i Tyskland, spillet hovedroller på Det Kongelige Teater, været nisse i tv-julekalendere - og meget andet


Anmeldelser (3)


7. nov. 2016

Mange af os kender ham fra utallige tv-optrædener eller som forfatter. Læs her om manden bag masken og lær Flemming Jensen lidt bedre at kende. For læseren af biografier om danske skuespillere.

Flemming Jensen har brugt det tidlige efterår 2016 på at skrive denne bog. Bogen er en erindringsbog og med Flemming som guide kommer man vidt omkring. Læs, naturligvis, om optagelserne til julekalenderen Nissebanden i Grønland, om et langt samarbejde med Jesper Klein eller om Flemming Jensens varme forhold til Ove Sprogø og hustru. Teksten kommer langt omkring både psykologisk men også geografisk. Udgivet i Hardback kvalitet uden billedmateriale.

Det bliver aldrig kedeligt at være i selskab med Flemming Jensen. Anekdoterne nærmest står i kø for at komme ud og hele herligheden er skrevet med et vidunderligt glimt i øjet. Timerne flyver og humoren er ikke til at tage fejl af. Teksten er velskrevet og letlæst og man fornemmer ærligheden der gemmer sig bag ordene. Jensen skuffer heller ikke denne gang, jeg er blevet godt underholdt.

For yderligere litteratur om danske skuespillere og/eller forfattere se fx En rejse gennem bly og græs


Preben Kaas


eller Preben KaasFor yderligere litteratur om danske skuespillere og/eller forfattere se fx En rejse gennem bly og græs eller For yderligere litteratur om danske skuespillere og/eller forfattere se fx En rejse gennem bly og græs eller Preben Kaas.

Lektørudtalelse

Af

Lars Ovesen

Litteratursiden.dk [online]

Af

Anne Klara Bæhr

2017-03-13

Kristeligt dagblad

Af

Sara Maarup

d. 17. dec. 2016


Informationer og udgaver

Bog

2016

Lydbog (net)

2016

Ebog

2016