Bøger / faglitteratur

I'll be there for you


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog
dansk
Omfang
Ca. 350 sider
Udgivet
2019
Ophav

Beskrivelse


Forfatteren tager udgangspunkt i sig selv og sin egen fascination af serien "Venner". Baseret på interviews og andre kilder om serien og dens tilblivelse og berømmelse. Med gennemgang af karaktererne og anekdoter fra tv-settet.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 21. dec. 2018

af

af

Allan Thomsen Volhøj

d. 21. dec. 2018

Kom med bag scenerne på alletiders mest populære tv-show "Venner" og bliv klogere på skuespillerne og folkene bag serien. Til interesserede i tv-serien "Venner".

Der er sikkert mange der i deres venneflok har funderet over hvilken en af karakterne fra "Venner" eller "Friends" de var. I denne bog af Kelsey Miller, kommer man med bag scenerne og bliver klogere på hvorfor man identificer sig med Rachel, men samtidig også synes hun er lidt irriterende. I bogen tager Miller udgangspunkt i sig selv og sin egen fascination af serien. Bogen er baseret på interviews og andre kilder om serien og dens tilblivelse og berømmelse. Miller gennemgår karaktererne og mange af de enkelte afsnit i bogen og kommer med anekdoter fra tv-settet. Bogen er oversat af Merete Rostrup Fleischer.

Man skal være mere end almindelig interesseret i "Venner" for at få fuldt udbytte af bogen, og man skal også have set tv-serien, for at kunne relatere til beskrivelserne. Baggrundshistorierne om serien er ret sjove og interessante, men gennemgangene af afsnittene er en smule langtrukne.

Det eneste der også findes på dansk om tv-serien "Venner" er Tv-serierDK, mens der på engelsk er skrevet flere bøger om serien.Informationer og udgaver