Gå til indholdI kulissen


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

300 sider

Udgivet

2020

genre/form

roman,

krimi,

romanerOriginaludgave

2020


Beskrivelse


Vi befinder os bag kulisserne i et dansk turnerende operakompagni. En række tilsyneladende hændelige uheld kulminerer med et giftmord og sætter gang i en efterforskning. Til dem som søger en krimi som foregår i et dansk miljø


Anmeldelser (1)


8. sep. 2020

Vi befinder os bag kulisserne i et dansk turnerende operakompagni. En række tilsyneladende hændelige uheld kulminerer med et giftmord og sætter gang i en efterforskning. Til dem som søger en krimi som foregår i et dansk miljø.

Det er Mozarts komiske opera "Cosi fan tutte" som står på programmet for det danske operakompagni, som er på turne i Jylland. Efter en vellykket premiere i Aarhus går turneen til Viborg, som bliver start-scenen for en række uheld, der umiddelbart måske virker hændelige, men snart begynder truppen at mistænke hinanden indbyrdes. Læseren får indsigt i livet som det leves bag en operakulisse. Her er misundelse, utroskab, magtkampe, men også humor og kammeratskab. Mysteriet vokser alt imens vi får indsigt i de forskellige operasangers livshistorier. Uheldene fører frem til en voldsom død for den smukke sopran Fanny, som bag sit smukke og besnærende ydre gemmer på mørke hemmeligheder. Men hvem har myrdet Fanny og hvorfor? Og skal morderen mon findes i truppen? Kirsten Vaupel er født i 1944, hun er selv uddannet operasanger og debuterede som forfatter i 2012 med Forellekvintetten


som også foregår i musikkens verdenDet er Mozarts komiske opera "Cosi fan tutte" som står på programmet for det danske operakompagni, som er på turne i Jylland. Efter en vellykket premiere i Aarhus går turneen til Viborg, som bliver start-scenen for en række uheld, der umiddelbart måske virker hændelige, men snart begynder truppen at mistænke hinanden indbyrdes. Læseren får indsigt i livet som det leves bag en operakulisse. Her er misundelse, utroskab, magtkampe, men også humor og kammeratskab. Mysteriet vokser alt imens vi får indsigt i de forskellige operasangers livshistorier. Uheldene fører frem til en voldsom død for den smukke sopran Fanny, som bag sit smukke og besnærende ydre gemmer på mørke hemmeligheder. Men hvem har myrdet Fanny og hvorfor? Og skal morderen mon findes i truppen? Kirsten Vaupel er født i 1944, hun er selv uddannet operasanger og debuterede som forfatter i 2012 med Forellekvintetten som også foregår i musikkens verden.

Velskrevet og underholdende "kammerspils-krimi" med bred appel blandt krimi-læsere.

Andre krimier fra operaens verden er fx Tenoren


Kommissæren går til opera


eller Kommissæren går til operaAndre krimier fra operaens verden er fx Tenoren eller Andre krimier fra operaens verden er fx Tenoren eller Kommissæren går til opera.

Lektørudtalelse

Af

Carsten Güllich-Nørby


Informationer og udgaver

Bog

2020

Ebog

2020