Gå til indholdBøger / skønlitteratur / roman

I frit fald


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Omfang

376 sider

Udgivet

2020

Ophav
Genre og formroman, kærlighedsromaner, romaner
Målgruppe

til voksne


Beskrivelse


Charlotte har kæmpet for at ryste barndommens mobning af sig og er nu advokat på et af Stockholms mest ansete advokatkontorer. Da hun møder den lækre bæredygtighedsforkæmper, Ignacio, ved hun ikke, at de snart skal mødes i retten


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 27. maj. 2020

af

af

Maria Sjøblom

d. 27. maj. 2020

Charlotte har kæmpet for at ryste barndommens mobning af sig og er nu advokat på et af Stockholms mest ansete advokatkontorer. Da hun møder den lækre bæredygtighedsforkæmper Ignacio, ved hun ikke, at de snart skal mødes i retten. Kærlighedsroman tilsat jakkesæt og masser af champagne. For voksne kvinder.

Charlotte kæmper for at bevise sit værd i advokatfirmaet. Hun bliver gang på gang trynet af kollegaen Oscar, som bruger samme fremgangsmåde som barndommens bøller. Heldigvis har hun også den homoseksuelle kollega og bedste ven Carl-Adam at læne sig op ad. Med hans opbakning får Charlotte modet til selv at tage sig af en højprofileret pro bono sag for nogle fattige arbejdere, der anklager et stort svensk tøjfirma for at være ansvarlig for en tragisk ulykke på fabrikken i Brasilien. Ignacio kæmper for bæredygtighed og arbejder for det stævnede tøjfirma. Da Charlotte og Ignacio mødes, slår det gnister. Men da de står på hver sin side i retssalen, tør de - med rette - ikke stole på hinanden.

Eksklusiv romance, der indeholder både alle de rigtige holdninger og lækre mennesker. Her er basis for en succes. Starten af bogen sander lidt til i personbeskrivelser, men den bliver hurtigt både hjertevarm og medrivende. Svenske Heléne Holmström er selv jurist og debuterer med denne lækre advokatromance, anbefalet af selveste Simona Ahrnstedt.

En svensk karrierekvindes dilemma er også omdrejningspunktet i Camilla Davidssons Pensionatet ved verdens ende.Informationer og udgaver

2020

Bog

Heléne Holmström (f. 1984)

Flamingo, 1. udgave

2020

Ebog

Heléne Holmström (f. 1984)

Flamingo, 1. e-bogsudgave

2021

Lydbog (net)

indlæser: Pernille Lyneborg

Flamingo

2020

Lydbog (net)

indlæser: Sara Emilie Nielsen

Gyldendal

2021

Lydbog (cd-mp3)

indlæser: Sara Emilie Nielsen

Flamingo