Gå til indholdI en mørk, mørk skov : thriller


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

310 sider

Udgivet

2018

Originaludgave

2018


Anmeldelser (2)


9. feb. 2018

Nora har ikke set barndomsveninden Clare i 10 år, så da hun bliver inviteret med til Clares polterabend, er det med en vis nervøsitet, at hun takker ja, for ikke alt endte godt dengang. For læsere af psykologiske thrillers.

Fem kvinder og en enkelt mand mødes i en hytte dybt inde i skoven for at holde polterabend for den kommende brud Clare. Nora er dog ikke inviteret med til brylluppet, og da hun ikke har set Clare i ti år, er det nysgerrigheden, der vinder, da hun vælger at tage med. Noget hun dog fortryder, da det viser sig, at Clares kommende mand er Noras helt store kærlighed ungdomskæresten James. Som weekenden skrider frem kommer følelserne i kog, og da Nora vågner op på hospitalet indsmurt i blod og med huller i hukommelsen, er det som mistænkt i en mordefterforskning. Romanen er forfatterens anden udgivelse på dansk. Kvinden i kahyt nr. 10


udkom i 2017Fem kvinder og en enkelt mand mødes i en hytte dybt inde i skoven for at holde polterabend for den kommende brud Clare. Nora er dog ikke inviteret med til brylluppet, og da hun ikke har set Clare i ti år, er det nysgerrigheden, der vinder, da hun vælger at tage med. Noget hun dog fortryder, da det viser sig, at Clares kommende mand er Noras helt store kærlighed ungdomskæresten James. Som weekenden skrider frem kommer følelserne i kog, og da Nora vågner op på hospitalet indsmurt i blod og med huller i hukommelsen, er det som mistænkt i en mordefterforskning. Romanen er forfatterens anden udgivelse på dansk. Kvinden i kahyt nr. 10 udkom i 2017.

En spændende thriller, som måske ikke bringer noget nyt til genren, men som drager læseren ind i et psykologisk spil med sine bedrag og vildledende hints.

Kvindelige hovedpersoner med hukommelsestab eller psykiske forstyrrelser findes efterhånden i en lang række thrillers såsom En fremmed i huset


Kvinden i toget


, 2018 og Kvinden i toget, 2015Kvindelige hovedpersoner med hukommelsestab eller psykiske forstyrrelser findes efterhånden i en lang række thrillers såsom En fremmed i huset, 2018 og , 2015Kvindelige hovedpersoner med hukommelsestab eller psykiske forstyrrelser findes efterhånden i en lang række thrillers såsom En fremmed i huset, 2018 og Kvinden i toget, 2015.

Lektørudtalelse

Af

Rikke Bruun

Litteratursiden.dk [online]

Af

Lene Jensen (f. 1964-04-15)

2018-04-10


Informationer og udgaver

Bog

2018

Bog

2018

Lydbog (net)

2018

Lydbog (cd-mp3)

2018

Ebog

2018