Gå til indholdI dit første job : 9 gode råd til den nyuddannede akademiker


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

207 sider: ill.

Udgivet

2015

genre/form

vejledningerOriginaludgave

2015


Beskrivelse


På baggrund af erfaringer fra 20 nyuddannede og flere virksomheder gives råd til hvordan man takler udfordringer og oplevelser i sit første job


Anmeldelser (2)


10. nov. 2015

Afslutningen på ens uddannelse er også en begyndelse. For første gang skal man finde sig til rette på arbejdsmarkedet, og det er en omvæltning, som mange finder vanskelig. Her kan unge med en frisk kandidatgrad hente gode råd om, hvordan de skal tackle den første vanskelige periode efter, at jobbet er i hus.

Lene Leth Thomsen er cand.merc. og har netop etableret sig som konsulent. Her giver hun nyuddannede akademikere råd om hvordan de bedst kan etablere sig på arbejdsmarkedet. Bogen koncentreres om 9 overordnede råd fra forventninger over stress til branding. Bogen er en praksisorienteret guide, som er fyldt med citater fra en række firmaer og fra nogle udvalgte yngre akademikere, som stadig befinder sig tidligt i deres karriere. De medvirkende repræsenterer en gruppe af cand.merc. og jurister mm.

Bogen er velskrevet og godt redigeret, og læseren får et godt overblik over stoffet, så den vil givet fungere fint i forhold til målgruppen. Der er ikke mange illustrationer, men de deltagende unge præsenteres med foto og et ultrakort CV, og det giver liv til de mange kommentarer fra dem. Bogen retter sig primært mod unge med en teknisk-, merkantil eller forvaltningsmæssig uddannelse og med en fremtidig karriere i det private.

Tag magten over din karriere


Karriereledelse


hjælper (især kvinder) til større indflydelse på deres arbejdsliv mens Karriereledelse er traditionel karrierevejledningTag magten over din karriere hjælper (især kvinder) til større indflydelse på deres arbejdsliv mens er traditionel karrierevejledningTag magten over din karriere hjælper (især kvinder) til større indflydelse på deres arbejdsliv mens Karriereledelse er traditionel karrierevejledning.

Lektørudtalelse

Af

Jørgen Bartholdy

Børsen

Af

Henrik Ørholst

2016-02-03


Informationer og udgaver

Bog

2015