Gå til indholdBøger / skønlitteratur / roman

I det øjeblik var jeg din


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Omfang

398 sider

Udgivet

2018

Genre og formroman, chick lit, humor
Målgruppe

til voksne


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 25. apr. 2017

af

af

Annemette Schønberg Johnsen

d. 25. apr. 2017

Rachel og Ben møder hinanden den 1. dag på universitetet og bliver venner. Rigtigt gode venner endda. Deres temmeligt kaotiske kærlighedshistorie nydes med et smil af enhver, der kan lide chick-lit med humor.

Romanen foregår i Manchester og skildrer 30-årige Rachels venskab med Ben, som hun mødte på universitetet. Episoder fra den tid er flettet ind i nutiden. Fortællingen begynder med at Rachel forlader sin kæreste gennem 13 år, musikeren Rhys, lige før brylluppet. Ben har på dette tidspunkt været gift i 2 år. De to hemmeligt forelskede venner mistede kontakten efter studietiden, og nu mødes de igen. Indtil de to får talt ud, er vi gennem adskillige kriser og til fest og ballade med Rachels trofaste slæng.

Bogen er sjov og charmerende med en herligt frustrerende kærlighedhistorie, som man tidligt gætter udgangen på, og så bliver man alligevel i tvivl. Det engelske forlæg skinner igennem med sproglige anglicismer og referencer til mediefænomener og andet, som ikke er kendt i Danmark. Men den skotske forfatter er hurtigt blevet populær herhjemme, så det er næppe noget, læserne vil lade sig genere af.

Forfatterens forrige romaner er i samme genre og holder samme stil på omslagene. Den samme muntre, selvironiske fandenivolskhed finder vi i Bridget Jones-serien. Marian Keyes er genremæssigt en anden oplagt sammenligning.Informationer og udgaver

2018

Bog

Mhairi McFarlane (f. 1976)

HarperCollins Nordic, 3. udgave

2018

Bog

Mhairi McFarlane (f. 1976)

HarperCollins Nordic, 2. udgave

2017

Bog

Mhairi McFarlane (f. 1976)

HarperCollins Nordic, 1. udgave

2017

Ebog

Mhairi McFarlane (f. 1976)

HarperCollins Nordic, 1. udgave

2018

Lydbog (net)

indlæser: Annette Grunnet

HarperCollins Nordic