Gå til indholdI den gode ledelses tjeneste


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

229 sider

Udgivet

2012

Originaludgave

2012


Beskrivelse


Samling af artikler om ledelse, som er kommenteret af andre ledere og konsulenter


Anmeldelser (1)


26. okt. 2012

Bogen er fin at bruge til et hurtigt input om forskellige ledelsesmæssige emner, og den kan læses uden forhåndskendskab til hverken ledelsesteori eller fagets terminologi.

Susanne Teglkamp er direktør i egen konsulentvirksomhed med speciale i management og karriererådgivning. Hendes firma havde 10-års jubilæum 1. november i år, og i den anledning inviterede hun bl. a. abonnenterne på sit nyhedsbrev om ledelse til at kommentere artiklerne på sin hjemmeside, og det er der kommet denne bog ud af. ST's artikler og gæsteskribenternes kommentarer er opdelt i: Det personlige lederskab, Ledergruppen, Personaleledelse, Leadership og Management og derefter kommer De fem mest downloadede artikler fra hjemmesiden det seneste år. En af artiklerne handler om forkortelsen KISS - Keep It Simple, Stupid, og det gør ST absolut en dyd ud af, når hun skriver. Hendes eksempler er let genkendelige, og sproget er enkelt, præcist og uden speciel fagterminologi. Kun en af gæsteskribenternes kommenterende artikler kræver lidt forhåndskendskab til ledelsesbegreberne.

Bibliotekerne har mange mere eller mindre teoretiske og vægtige værker om bogens temaer, men her får læseren et let tilgængeligt overblik over de emner inden for ledelse, der er mest oppe i tiden.

Det er en velskrevet og let tilgængelig samling af inspirerende artikler om vigtige ledelsesmæssige emner.

Lektørudtalelse

Af

Birgit Hald


Informationer og udgaver

Ebog

2013

Bog

2012