Gå til indholdI de dødes rige


Detaljer

Seneste udgave, lyd (cd-mp3)


Sprog

dansk

Længde

1 cd 1 bog (mp3) 31 sider: ill. i farver 27, 16 min.

Udgivet

2011

genre/form

roman,

fantasyOriginaludgave

2010


Beskrivelse


Fantasy. Efter at have drukket af det hellige kar er Uno nået frem til dødsriget, hvor han vil standse dødningenes skelethær, der er ved at erobre verden og samtidig bringe sin søster tilbage til livet. Døden, i skikkelse af en stinkende, rygende gammel kone, er dog ikke indstillet på, at det skal lykkes


Anmeldelser (1)


17. maj. 2010

I femte og næstsidste bog i serien Helvedesporten fastholdes det høje action-niveau, de drabelige billeder og en sværhedsgrad, der gør den tilgængelig allerede fra 8-års alderen. Bogen kræver ingen anden formidling end at blive udstillet med forsiden fremme.

Historiens jeg-fortæller, Uno er nu nået frem til dødsriget i forsøget på at redde sin søster og samtidig standse den frygtede skelethærs videre fremmarch. Skikkelserne i dødsriget er regulært skræmmende, og en fysisk styrkeprøve kan slet ikke komme på tale. Uno må bruge list. Bogen bør læses i rækkefølge med de øvrige i serien, men et lille indbygget resumé gør, at den rent faktisk godt kan stå alene. Korte sætninger, dramatiske og forklarende illustrationer og en kraftfuld historie.

Fortællingen er en klassisk, drabelig fantasy-historie om det godes kamp mod ondskaben. Kan minde lidt om Josefine Ottesens Enya-serie - dog uden sidstnævntes grad af kompleksitet og uforudsigelighed.

En voldsom, direkte og drabelig fantasy-fortælling med mange klamme væsner og barske hændelser. Let at gå til og indbydende i sin form.

Lektørudtalelse

Af

Jesper Holtoug


Informationer og udgaver

Lydbog (net)

2016

Lyd (cd-mp3) / Bog

2011

Lyd (cd) / Bog

2011

Bog

2010