Gå til indholdHypothalamus : roman


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

206 sider

Udgivet

2022

genre/form

roman,

romanerOriginaludgave

2022


Beskrivelse


Mary bor på alene på landet. Men alt er ikke fryd og gammen, da hendes afdøde mands fortid indhenter hende og intet er, som hun troede. For dem, der holder af romaner om familieskæbner


Anmeldelser (1)


22. apr. 2022

Mary bor på alene på landet. Men alt er ikke fryd og gammen, da hendes afdøde mands fortid indhenter hende og intet er, som hun troede. For dem, der holder af romaner om familieskæbner.

Mary bor alene på landet, og hun nyder de små ting i hverdagen, haven og skoven. Hun nyder også at tænke tilbage på de gode minder. Hendes to voksne sønner, John og Henrik, besøger hende jævnligt, så hun lever et dejligt og fredeligt liv. Men ikke alt er fryd og gammen, da hendes afdøde mand, Poul, lurer i det skjulte, og det viser sig, at virkeligheden er helt anderledes, end hun havde forestillet sig. Pouls fortid får indflydelse på nutiden, og det bliver John, den ældste søn, der bliver den handlende kraft for at få styr på det hele. Men på sidelinjen står Henrik - den umulige bror, der er adopteret, halvt grønlænder og arbejdsløs. Men måske er det netop ham, der kan se det store billede.

En rigtig fin fortælling om menneskets psykologi, og om hvordan fortiden kan påvirke nutiden. Men også en stærk fortælling om forholdet mellem to brødre. Romanen er velskrevet, og personerne træder levende frem.

En anden bog, der også omhandler forholdet mellem to brødre er Lalandia


af Jens VilstrupEn anden bog, der også omhandler forholdet mellem to brødre er Lalandia af Jens Vilstrup.

Lektørudtalelse

Af

Dorthe Marlene Jørgensen


Informationer og udgaver

Bog

2022