Gå til indholdBøger / skønlitteratur / roman

Hypnotisørens kærlighed : roman


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Omfang

426 sider

Udgivet

2019

Ophav

Liane Moriarty(forfatter)

Betty Frank Simonsen(oversætter)

Lea Carlsen Ejsing(oversætter)
Genre og formroman, chick lit

Beskrivelse


35-årige Ellen har et skønt liv som selvstændig hypnoterapeut, men drømmer om mand og børn. Da hun møder Patrick er der bare lige den komplikation, at der følger en stedsøn og en jaloux, stalkende ekskæreste med i købet


Anmeldelser (2)


Bibliotekernes vurdering

d. 18. nov. 2015

af

af

Maria Sjøblom

d. 18. nov. 2015

Romantisk feel good-roman om en voksen kvindes søgen efter kærligheden og den eneste ene. - Og om hvor svært det hele bliver, når dagligdagen, stedbørn og den nye kærestes stalkende ekskæreste kommer på banen. For kvindelige chick litt elskere, der er blevet voksne og gerne vil have lidt mere kød på fortællingen uden at miste det underholdende element.

Den 35-årige velovervejede hypnoterapeut, Ellen har tilrettelagt sit liv med egen praksis og et romantisk, velindrettet hus ved stranden. Hun er vokset op hos sin stærke mor, som ikke tillod sig at give efter for nogen mand. Alligevel drømmer Ellen et traditionelt liv med mand og børn. Hun møder landmåleren Patrick gennem netdating og er sikker på, at hun nu endelig har mødt manden i sit liv. Der er bare lige den komplikation, at der følger en stedsøn og en jaloux, stalkende ekskæreste med i købet.

Den australske forfatter har udgivet flere bestsellers bl.a. Min mands hemmelighed. Hovedpersonens selvreflektioner angives i parenteser og vil vække genkendelse hos alle kvinder. Det er alvorlige temaer, der er på spil i bogen, men man er aldrig rigtigt nervøs for, om det hele nu løser sig til sidst.

På niveau med Cecelia Aherns bøger og kan sammenlignes med den svære jagt på i kærligheden i fx Jojo Moyes Det store spring.


Berlingske tidende

d. 29. jan. 2016

af

af

Merete Reinholdt

d. 29. jan. 2016Informationer og udgaver

2019

Bog

Liane Moriarty

Hr. Ferdinand, 3. udgave

2015

Bog

Liane Moriarty

Politiken, 1. udgave

2015

Bog

Liane Moriarty

Politiken, 2. udgave

2015

Lydbog (cd-mp3)

indlæser: Stine Prætorius

Politiken

2015

Lydbog (cd)

indlæser: Stine Prætorius

Politiken

2015

E-bog

Liane Moriarty

Politiken, 1. E-bogs-udgave

2016

Lydbog (online)

indlæser: Stine Prætorius

Nota

2015

Lydbog (online)

indlæser: Stine Prætorius

Politiken