Gå til indholdBøger / skønlitteratur / roman

Hvorfor nu? : roman


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Omfang

293 sider

Udgivet

2021

Ophav

Carey Heywood(forfatter)
Genre og formroman, romaner, kærlighedsromaner
Målgruppe

til voksne


Beskrivelse


Kacey har været vild med den lidt ældre Jake hele sit liv, men han har aldrig set til hendes side. Kacey har sagt ja til at gifte sig med deres fælles kammerat Heath. Men så kommer Jake tilbage til byen. Romantisk fortælling for yngre voksne læsere af kærlighedsromaner


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 15. mar. 2021

af

af

Maria Sjøblom

d. 15. mar. 2021

Kacey har været vild med den lidt ældre Jake hele sit liv, men han har aldrig set til hendes side. Kacey har sagt ja til at gifte sig med deres fælles kammerat Heath. Men så kommer Jake tilbage til byen. Romantisk fortælling for yngre voksne læsere af kærlighedsromaner.

Da Kacey var en lille pige, reddede Jake hende fra nogle store drenge. Dét har hun aldrig glemt, og siden da har hun været ulykkeligt forelsket i ham. Som bedste veninde til hans lillesøster Reilly, har Kacey brugt hele sit liv på at prøve at fange Jakes opmærksomhed. Men han har aldrig set til hendes side. Jake er rejst ud på en boreplatform for at tjene penge til at betale familiens gæld, og Kacey er klar til at komme videre. I fuldskab kommer hun til at love Jake og Reillys fælles ven Heath, at hun vil gifte sig med ham. Men da Jake vender tilbage til byen, får han øjnene op for, at Kacey er blevet både voksen og smuk. Nu er spørgsmålet bare, om det er for sent?.

Carey Heywood skriver som altid forrygende og formår som ingen anden at give sine personer liv og sjæl. Dette er 1. bind i hendes nye serie "Kærlighedsgåder", og handlingen fører endda forbi Danmark. Fantastisk romantisk underholdning, men ikke Carey Heywoods bedste.

Du vil også falde i svime over affæren mellem to, nu voksne, barndomsvenner i Sats altaf Amy Daws.Informationer og udgaver

2021

Bog

Carey Heywood

Palatium, 1. udgave

2021

Ebog

Carey Heywood

Palatium, 1. udgave

2021

Lydbog (net)

indlæser: Thea Kastberg

Palatium Books

2021

Lydbog (cd-mp3)

indlæser: Thea Kastberg

AV Forlaget Den Grimme Ælling