Gå til indholdHvorfor ikke? : roman


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

259 sider

Udgivet

2022

Originaludgave

2022


Beskrivelse


Reilly har succes som journalist på den lokale TV-station. Da hun var ung, var hun ulykkelig forelsket i Trip, som knap anede at hun eksisterede. Nu er han blevet ansat på den lokale politistation. Skal hun springe ud i det igen? Spænding, sex og romantik for alle, der læser moderne kærlighedsromaner


Anmeldelser (1)


18. mar. 2022

Reilly har succes som journalist på den lokale TV-station. Da hun var ung, var hun ulykkelig forelsket i Trip, som knap anede at hun eksisterede. Nu er han blevet ansat på den lokale politistation. Skal hun springe ud i det igen? Spænding, sex og romantik for alle, der læser moderne kærlighedsromaner.

Reilly er både smuk, sød og populær. Alligevel har hun ikke lyst til at date, måske særligt på grund af en lidt for nærgående kollega på TV-stationen. Men efter en sørgelig begravelse møder hun tilfældigt Trip, som hun var ulykkeligt forelsket i som ung. Det hede møde udvikler sig til en sexet affære, der alligevel får alvorlige konsekvenser, da Reilly bliver gravid. Det, der egentlig skulle være uforpligtende, bliver pludseligt alvorligt. Men da en gal mand trækker sin pistol på TV-stationen, er Trip ved at miste Reilly. Reilly er også med i både Hvorfor nu?


Hvorfor lyve?


: roman og Hvorfor lyve? : roman, som sammen med denne roman udgør serien "Kærlighedsgåder"Reilly er både smuk, sød og populær. Alligevel har hun ikke lyst til at date, måske særligt på grund af en lidt for nærgående kollega på TV-stationen. Men efter en sørgelig begravelse møder hun tilfældigt Trip, som hun var ulykkeligt forelsket i som ung. Det hede møde udvikler sig til en sexet affære, der alligevel får alvorlige konsekvenser, da Reilly bliver gravid. Det, der egentlig skulle være uforpligtende, bliver pludseligt alvorligt. Men da en gal mand trækker sin pistol på TV-stationen, er Trip ved at miste Reilly. Reilly er også med i både Hvorfor nu? : roman og : roman, som sammen med denne roman udgør serien "Kærlighedsgåder"Reilly er både smuk, sød og populær. Alligevel har hun ikke lyst til at date, måske særligt på grund af en lidt for nærgående kollega på TV-stationen. Men efter en sørgelig begravelse møder hun tilfældigt Trip, som hun var ulykkeligt forelsket i som ung. Det hede møde udvikler sig til en sexet affære, der alligevel får alvorlige konsekvenser, da Reilly bliver gravid. Det, der egentlig skulle være uforpligtende, bliver pludseligt alvorligt. Men da en gal mand trækker sin pistol på TV-stationen, er Trip ved at miste Reilly. Reilly er også med i både Hvorfor nu? : roman og Hvorfor lyve? : roman, som sammen med denne roman udgør serien "Kærlighedsgåder".

Carey Heywood skriver som altid både medrivende og levende, mens de mange sidehandlinger dog gør, at romanen mangler en smule dybde. Uanset hvad er det alligevel både sexet og underholdende.

Christina Laurens serie "Wild seasons", der starter med Sweet filthy boy


, handler også om en vennegruppes forskellige oplevelser med sex og kærlighedChristina Laurens serie "Wild seasons", der starter med Sweet filthy boy, handler også om en vennegruppes forskellige oplevelser med sex og kærlighed.

Lektørudtalelse

Af

Maria Sjøblom


Informationer og udgaver

Bog

2022

Lydbog (net)

2022

Ebog

2022