Bøger / faglitteratur til børn

Hvordan føles sex? : og 99 andre spørgsmål fra børn om krop og seksualitet


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog
dansk
Omfang
Ca. 210 sider: ill. i farver
Udgivet
2020
Ophav
Målgruppe

For 10-14-årige


Beskrivelse


100 spørgsmål om krop og seksualitet besvares i denne bog baseret på en anonym brevkasse, som børn har kunnet stille spørgsmål til.

Anmeldelser (2)


Bibliotekernes vurdering

d. 23. juli 2020

af

af

Henrik Munch Jørgensen

d. 23. juli 2020

Hvordan føles sex? Dette og 99 andre spørgsmål om krop og seksualitet besvares i denne bog baseret på en anonym brevkasse, som børn har kunnet stille spørgsmål til. Bogen henvender sig til børn mellem 9 og 12 år og er oplagt at læse sammen med deres forældre.

I forbindelse med et projekt under forfatterens uddannelse til seksualpædagog, opstillede hun en postkasse, hvor eleverne i grundskolen anonymt kunne stille spørgsmål om sex og kroppens udvikling. Denne bog indeholder 100 af disse spørgsmål og medfølgende besvarelse suppleret af en humoristisk, tegnet illustration. Bogen kan både læses i sin helhed eller man kan nøjes med de spørgsmål, der har ens interesse. Det er desuden en bog, som man kan læse selv, men som man kan få mere ud af ved at læse sammen med enten venner eller forældre.

Bogen får besvaret mange relevante spørgsmål om sex og pubertet, som børn tumler med. Dette gøres i et letforståeligt og meget positivt sprog, som tager sin læser seriøst.

Man kan læse mere om sex og pubertet i titlen som Hvad er sex?Drenge!Piger! eller i bøgerne Drenge! og Piger!, som er skrevet målrettet de to kønMan kan læse mere om sex og pubertet i titlen som Hvad er sex? eller i bøgerne og Piger!, som er skrevet målrettet de to kønMan kan læse mere om sex og pubertet i titlen som Hvad er sex? eller i bøgerne Drenge! og , som er skrevet målrettet de to køn.


Børn & bøger

Årg. 73, nr. 7 (2020)

af

af

Kent Poulsen (f. 1947-07-21)

Årg. 73, nr. 7 (2020)