Bøger / faglitteratur

Hvordan du bliver glad - for evigt


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog
dansk
Omfang
167 sider: ill.
Udgivet
2009
Ophav

Beskrivelse


Anvisninger til at blive og forblive lykkelig ved at ændre sin mentale indstilling og udvikle sin indre styrke og viljekraft.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 5. mar. 2009

af

af

Katja Larsen

d. 5. mar. 2009

Hvordan du bliver glad - for evigt henvender sig til læsere, der ønsker at udvikle deres sindstilstand.

Forfatteren Gupta er uddannet ingeniør, men interesserer sig for spiritualitet. Efter selv at have læst mange bøger om spiritualitet har Gupta samlet over 120 tips til, hvad der gør dig lykkelig og udgivet dem i bogen Hvordan du bliver glad - for evigt. Bogen består mere eller mindre kun af disse udsagn i overskriftsform som så hver især får ca. 1 sides uddybning. Gupta bruger indiske udtryk og derfor følger der en ordliste bagerst i bogen. Gupta kommer ikke kun omkring spiritualitet, også Gud fylder en del i udsagnene. Gupta opfordrer læseren til at læse udsagnene igen og igen og at tænke over dem for at få det fulde udbytte. Sproget er letlæst og til tider ret bombastisk i udsagnene.

Af nyere bøger om lykke og glæde findes blandt andet Lev dig lykkelig - med positiv psykologi af Sarah Zobel Kølpin samt Sådan bliver du lykkelig af Sonja Lyubomirsky, som begge kommer bedre omkring emnet.

Hvordan du bliver glad - for evigt er en bog fyldt med udsagn om, hvordan du opnår lykke. De positive budskaber serveres til tider lidt bombastisk, idet den modsatte levemåde beskrives ret negativt. Bogen bør læses i små bidder.Informationer og udgaver