Gå til indholdHvor sporet ender : en beretning om hvor galt det kan gå, når man parrer sig med de forkerte mennesker


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

288 sider: ill.

Udgivet

2014

Originaludgave

2014


Beskrivelse


Fortællinger om berygtede og kriminelle par gennem tiderne og deres ugerninger i form af bl.a. mord, kidnapninger og røverier. Om bl.a. gangsterparret Bonnie og Clyde, og om Franz og Erich Sass, mestertyvene fra Berlin


Anmeldelser (1)


9. dec. 2014

Rovmordere, kidnappere, gangstere eller tyve og røvere! Læs om kriminelle par, der ikke nødvendigvis også er elskende. For den der søger historier om virkelige kriminelle. Kan også benyttes af opgaveskrivere.

Bogen er en beretning om hvor galt det kan gå, når man parrer sig med de forkerte mennesker udi kriminaliteten. Forfatteren Peter Kjeldsen beskriver nogle af historiens største krimipar og deres (u)gerninger, samt hvilken straf pågældende retssystem kvitterede med. Hver sag gennemgås på forholdsvis få sider. Læserne bliver fx ikke snydt for historien om Bonnie & Clyde og Butch Cassidy and the Sundance Kid.

Med lige stor fascination, afsky og nysgerrighed læser man denne bog, fra start til slut. Teksten er letlæst og sproget er flydende, men detaljegraden er i nogle af sagerne overfladisk, hvilket kan skyldes det tidsmæssige perspektiv, da en stor del af sagerne er af ældre dato. Men alt-i-alt en ganske underholdende bog.

Der findes meget faglitteratur om virkelige kriminalsager, se fx serien Danske forbrydelser - opklaret. [Bind] 1 og Rejseholdet rykker ud, der dog begge primært beskæftiger sig med danske forbrydelserDanske forbrydelser - opklaret. Bind 1


Rejseholdet rykker ud


Der findes meget faglitteratur om virkelige kriminalsager, se fx serien Danske forbrydelser - opklaret. [Bind] 1 og , der dog begge primært beskæftiger sig med danske forbrydelserDer findes meget faglitteratur om virkelige kriminalsager, se fx serien Danske forbrydelser - opklaret. [Bind] 1 og Rejseholdet rykker ud, der dog begge primært beskæftiger sig med danske forbrydelser.

Lektørudtalelse

Af

Lars Ovesen


Informationer og udgaver

Bog

2014