Gå til indholdBøger / skønlitteratur / roman

Hvis du var min : roman


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Omfang

285 sider

Udgivet

2019

Ophav

Melanie Harlow(forfatter)
Genre og formroman, kærlighedsromaner, romaner

Beskrivelse


Claire har endnu ikke fundet sig en kæreste, men hun nægter komme alene til endnu et bryllup. Derfor lejer hun den lækre Theo som date. De kan bare ikke rigtigt slippe hinanden bagefter


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 31. jan. 2019

af

af

Maria Sjøblom

d. 31. jan. 2019

Claire har endnu ikke fundet sig en kæreste, men hun nægter at sidde ved singlebordet til endnu et bryllup. Derfor lejer hun en lækker fyr som date. Det kan der vel ikke ske noget ved, vel? Romantisk, sexet og feel good roman for især yngre kvinder.

Claire nyder at undervise i kunst og hun elsker sine veninder, Jaime og Margot, meget højt. Men hun føler sig aldrig rigtig god nok. Måske bliver livet bare en endeløs række af venindernes bryllupper eller også skal hun tage springet og gøre noget vildt for sig selv? Theo kæmper for at tjene penge nok til at forsørge sin svigerinde og hendes børn, mens hans bror igen er stukket af på en druktur. Da han møder Claire vil han ønske, at han havde noget at tilbyde en fantastisk kvinde, som hende. Men svigt er det eneste sprog, Theo nogensinde har kendt.

Dejlig hjertevarm og romantisk underholdning fyldt med lidenskabelig sex og store følelser. Theos følelsesmæssige ar fra sin opvækst med en alkoholisk far beskrives rammende, mens håbet om en lykkelig slutning følger læseren hele vejen. Dette er en selvstændig fortsættelse af Da jeg faldt, der handler om Margots møde med kærligheden.

Christina Laurens serie "Wild Seasons" handler også om 3 veninders forskellige kærlighedsforhold. Første bind i denne romantiske serie er Sweet filthy boy.Informationer og udgaver

2019

Bog

Melanie Harlow

Flamingo, 1. udgave

2019

Lydbog (cd-mp3)

indlæser: Mathilde Eusebius, Peter Oliver Hansen

Flamingo

2019

E-bog

Melanie Harlow

Flamingo, 1. e-bogsudgave

2019

Lydbog (online)

indlæser: Mathilde Eusebius, Peter Oliver Hansen

Flamingo