Gå til indholdHvis din hest er død - så stå af : coaching for lærere og pædagoger


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

168 sider: ill.

Udgivet

2010

Originaludgave

2010


Anmeldelser (5)


22. feb. 2010

Noget af det, der fylder mest i lærere og pædagogers liv, er de mange konflikter og dilemmaer i forhold til både børn, kolleger og ledelse. Målet med denne håndbog er at løse og forebygge disse konflikter via enkle coaching-teknikker. Det er derfor oplagt, at både pædagoger, lærere, pædagogiske ledere og studerende indenfor de pædagogiske fag drager nytte af bogens mange ideer og redskaber til at tackle hverdagens problematikker på en positiv måde.

Karina Lange er læreruddannet og har arbejdet i 10 år som lærer, men har siden hen videreuddannet sig til coach, og fungerer nu som coach af både lærere, pædagoger og private virksomheder. Denne bog er blevet til på baggrund af hendes arbejde med lærere og pædagoger. Bogen præsenterer øvelser og coaching-strategier om bl.a. planlægning, arbejdsglæde og samarbejde med forældre, kolleger og ledelse. Teorierne er skrevet i et letforståeligt sprog og kombineret med rigtig mange øvelser, som er nemme at gå til og overføre på egen praksis.

Coaching er et af de helt store modebegreber indenfor alle områder, hvor mennesker skal udvikle sig positivt. Der findes derfor mange nye og spændende bøger om emnet.

Bogen er et godt redskab for lærere og pædagoger til håndtering af hverdagens mange konflikter.

Lektørudtalelse

Af

Henrik Munch Jørgensen

Undervisere.dk

Af

Helge Christiansen

Årg. 4, dec. (2010)

Socialpædagogen

Af

Maria Rørbæk

Årg. 67, nr. 8 (2010)

Pædagogisk psykologisk tidsskrift

Af

Bjørn Glæsel

Årg. 47, nr. 3 (2010)

Unge pædagoger

Af

Susanne Harder

2011, nr. 2


Informationer og udgaver

Bog

2010

Bog

2010

Ebog

2010