Gå til indholdHvidt snit


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

318 sider

Udgivet

2015

genre/form

roman,

spændingOriginaludgave

2015


Beskrivelse


Menneskelige skeletdele i en død ulv bør i sig selv rydde forsiden. Men da det viser sig at endnu et dødsfald har relation til samme sag, bliver der nok at se til for epidemiologen Selma Eliassen


Anmeldelser (2)


2. mar. 2015

Ulvens tilbagevenden til Danmark er oplagt thrillerstof. Lotte Petri rammer derfor med sikker hånd en trend i tiden, når hun introducerer emnet i denne bog, der appellerer til det store kvindelige publikum, der ikke kan få for mange femikrimier at vælge imellem.

En psykopat, en død ulv, en politimand og en kvindelig retsmediciner er hovedpersonerne i denne 4. bog af Lotte Petri som holder sig til de personer, hun har søsat i sine tre første romaner Den 5. plage


Vand til blod


Sort død


, Vand til blod og Sort død. Denne gang er det opdagelsen af menneskelige rester i en død ulv, der involverer Selma Eliasen, som vi kender fra forfatterens tidligere bøger, i opklaringen om en sag, hvor forfatteren tager os med på en tur rundt i psykiatriverdenens dunkleste hjørnerEn psykopat, en død ulv, en politimand og en kvindelig retsmediciner er hovedpersonerne i denne 4. bog af Lotte Petri som holder sig til de personer, hun har søsat i sine tre første romaner Den 5. plage, og Sort død. Denne gang er det opdagelsen af menneskelige rester i en død ulv, der involverer Selma Eliasen, som vi kender fra forfatterens tidligere bøger, i opklaringen om en sag, hvor forfatteren tager os med på en tur rundt i psykiatriverdenens dunkleste hjørnerEn psykopat, en død ulv, en politimand og en kvindelig retsmediciner er hovedpersonerne i denne 4. bog af Lotte Petri som holder sig til de personer, hun har søsat i sine tre første romaner Den 5. plage, Vand til blod og . Denne gang er det opdagelsen af menneskelige rester i en død ulv, der involverer Selma Eliasen, som vi kender fra forfatterens tidligere bøger, i opklaringen om en sag, hvor forfatteren tager os med på en tur rundt i psykiatriverdenens dunkleste hjørnerEn psykopat, en død ulv, en politimand og en kvindelig retsmediciner er hovedpersonerne i denne 4. bog af Lotte Petri som holder sig til de personer, hun har søsat i sine tre første romaner Den 5. plage, Vand til blod og Sort død. Denne gang er det opdagelsen af menneskelige rester i en død ulv, der involverer Selma Eliasen, som vi kender fra forfatterens tidligere bøger, i opklaringen om en sag, hvor forfatteren tager os med på en tur rundt i psykiatriverdenens dunkleste hjørner.

Petri har med sine første bøger etableret et ry som en velforberedt forfatter, der har sat sig ind i stoffet, men som ikke overbeviser sprogligt. Det ændrer "Hvidt snit", der foregår i et miljø hun tydeligvis kender, ikke på, og bogen vil ikke bygge ovenpå hendes status som en ferm plotmager, der ikke formår at stjæle førertrøjen fra sine mere etablerede, men ikke nødvendigvis mere velskrivende kolleger.

Lotte Petri fremdrages ofte som ligekvinde med Sara Blædel, hvad angår plot, skrivefærdigheder og målgruppe, og den position holder hun stadig efter "Hvidt snit".

Lektørudtalelse

Af

Jørgen Bartholdy

Politiken

Af

Rasmus Bech

d. 19. apr. 2015


Informationer og udgaver

Lydbog (net)

2020

Lydbog (net)

2015

Ebog

2016

Bog

2015

Lydbog (cd-mp3)

2015