Gå til indholdHvide løgne


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

262 sider

Udgivet

2016

genre/form

romanOriginaludgave

2016


Beskrivelse


Sloane Locke har levet et overbeskyttet liv alene med sin far og brødre. Da hun fylder 21, bliver det anderledes. Hemi Spencer er en mand med en mission, og intet eller ingen kan stoppe ham. Lige indtil Sloane træder ind i hans liv


Anmeldelser (1)


29. nov. 2016

Ny amerikansk romantisk serie fyldt med spænding, rigdom, sex og smukke mennesker. Underholdning til yngre kvinder, som elsker erotiske romaner.

Den populære amerikanske forfatter kredser i "Pretty"serien om rigmandsbrødrene Reese og Hemi Spencer og familien Locke, hvor alle mænd arbejder som politimænd. Sloane Locke, som har levet hele sit liv i et beskyttet miljø, fylder endelig 21 år og kan bestemme over sit eget liv. I "Hvide løgne" møder hun den mystiske tatovør Hemi, som repræsenterer alt det spænding, hun mangler i sit eget liv. I "Store drømme" er hovedpersonen Reese Spencer, som mistede sit livs kærlighed, Kennedy, som ung. Da han møder hende igen, sætter han alt ind på at vinde hendes hjerte. Men penge kan ikke købe alt. "Mørke hemmeligheder" har Sloane's bror, politimanden Sig, i hovedrollen. Under en undercover operation forelsker han sig i Tommi, som bærer på en mørk hemmelighed.

Rigtig fin underholdning, masser af sex og en plausibel historie. Hvad kan man ønske sig mere?.

Pretty-serien er god underholdning, men når ikke samme niveau som fx Samatha Youngs Dublin streetDublin Street


Pretty-serien er god underholdning, men når ikke samme niveau som fx Samatha Youngs Dublin street.

Lektørudtalelse

Af

Maria Sjøblom


Informationer og udgaver

Bog

2016

Lydbog (net)

2016

Lydbog (cd-mp3)

2016

Ebog

2016