Gå til indholdHverdagsyoga mod hovedpine og migræne


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

253 sider: ill. i farver

Udgivet

2017

genre/form

øvelserOriginaludgave

2017


Beskrivelse


Guide til yogaøvelser mod hovedpine og migræne. Med inspiration og gode råd til at begrænse de ting, der kan udløse såvel migræne som spændingshovedpine


Anmeldelser (1)


23. okt. 2017

Hvis man har problemer med maven eller med hovedpine og migræne, kan man i disse to yogabøger få anvist veje til at lindre lidelserne og dermed få forbedret livskvalitet i hverdagen.

Forfatteren har skrevet flere bøger om yoga. I disse to nye er der fokus på maven, hvilket vil sige fordøjelsesproblemer, tarmluft, forstoppelse og svag kernemuskulatur, og på hovedpine og migræne. Bøgerne er ens opbygget: Først en beskrivelse af mulige årsager til skavankerne baseret på forfatterens egne erfaringer og på forskning, dernæst forslag til lindring i almindelighed, og i sidste halvdel af bøgerne er der i tekst og billede en række yogaøvelser, som i særdeleshed kan medvirke til at afhjælpe gener. Øvelserne er til både til øvede og til nybegyndere; de sidste får gode råd til at komme i gang.

To fine og bredt anvendelige bøger, som appellerer bredt i kraft af overskuelighed, layout og fokus på almindelige hverdagsskavanker. Sproget flyder ubesværet og er inspirerende i sig selv.

Bøgerne kan bruges sammen med forfatterens andre yogabøger og med generelle yogabøger. Hvad angår hovedpine kan man læse videre i Yoga mod hovedpine


Kvinde bevæg dig stærk


og om maven fx i Kvinde bevæg dig stærk : slut med junk-træningBøgerne kan bruges sammen med forfatterens andre yogabøger og med generelle yogabøger. Hvad angår hovedpine kan man læse videre i Yoga mod hovedpine og om maven fx i : slut med junk-træningBøgerne kan bruges sammen med forfatterens andre yogabøger og med generelle yogabøger. Hvad angår hovedpine kan man læse videre i Yoga mod hovedpine og om maven fx i Kvinde bevæg dig stærk : slut med junk-træning.

Lektørudtalelse

Af

Lone Krøgh


Informationer og udgaver

Bog

2017