Gå til indholdHverdagsmad med frugt og bær fra River Cottage


Detaljer

Seneste udgave, bog


Beskrivelse


Over 180 opskrifter hvor frugt bliver brugt på alle tænkelige måder, i salater og sammenkogte retter, på pizzaer og som morgenmad, i kager og desserter og som saft og chutney


Anmeldelser (1)


16. jun. 2014

Endnu en dejlig kogebog fra River Cottage. Målgruppen er ligeligt delt mellem dem, der allerede kender kokken Hugh Fearnley-Whittingstall fra madprogrammerne på DR2 og dem, der søger ny inspiration til den daglige madlavning.

Hugh Fearnley-Whittingstall er en institution i det kulinariske England, hvor han er entreprenant og har sine meninger om mad og madkultur. Han har udgivet en række kogebøger, hvoraf der nu er oversat fire til dansk. I denne nye kogebog slår han et slag for at bruge frugt og bær i hverdagsmaden og det ofte i usædvanlige konstellationer, ikke kun i salater og desserter, men bestemt også i det salte køkken. Der er opskrifter med velkendte frugt og bær over tropiske og til de noget mere usædvanlige. Ved første øjekast kan nogle af opskrifterne forekomme mere søgte end oplagte, men ved nærmere øjesyn er de faktiske ikke så tossede. Hvad enten man følger opskrifterne nøje eller bruger dem som inspiration til nye anvendelser af frugt og bær, er der således noget at komme efter i denne kogebog, som layoutmæssigt følger de foregående.

En efterfølger til de øvrige kogebøger fra River Cottage: Hverdagsmad fra River Cottage, 2012, River Cottage kogebogen, 2013, og Grøn hverdagsmad fra River Cottage, 2013.

Indbydende og anvendelig kogebog af en af Englands kendte tv-kokke. Den indeholder især inspiration for de køkkenskrivere, der har mod på at bruge frugt og bær på lidt anderledes måder end de allermest kendte.

Lektørudtalelse

Af

Lone Krøgh


Informationer og udgaver

Bog

2014