Gå til indholdBøger / faglitteratur / opskrifter

Hverdagsfavoritter : mere end 100 nemme og lækre retter


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Omfang

235 sider: ill. i farver

Udgivet

2017

Ophav

Julie Bruun(forfatter)

Winnie Methann(illustrator)
Genre og formopskrifter, kogebøger
Målgruppe

til voksne


Beskrivelse


Opskrifter på sund hverdagsmad inddelt i 7 kategorier: morgenmad, brød, drikkevarer, frokostretter, salater, aftensmad og søde sager


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 4. maj. 2017

af

af

Signe Rugtved Andersen

d. 4. maj. 2017

Flot kogebog til dig, der mangler ideer til sund og nem mad i en travl hverdag. Hvis du lever vegetarisk, efter LCHF-principperne eller bare gerne vil spise mere "rent" så er der også masser af inspiration at hente.

Forfatterne er begge madbloggere og deler her deres favoritopskrifter på sund hverdagsmad. Bogens over 100 opskrifter, hvoraf en stor del er vegetariske, er inddelt i 6 kategorier; morgenmad, brød, drikkevarer, frokostretter, aftensmad og søde sager. Opskrifterne er mestendels uden forarbejdede fødevarer og raffineret sukker og aftensmadskapitlet er opdelt i vegetar- og kødretter. Her er gamle kendinge, som havregrød og grovboller, samt nye favoritter, fx en sund(ere) nutella, ingefærsirup og kålwraps. De fleste af bogens opskrifter er præsenteret således, at retten er illustreret med et stort farvefoto på den ene side, mens ingredienser og fremgangsmåde præsenteres på modsatte side. Forrest indholdsfortegnelse, bagerst ingrediensregister.

Smuk og indbydende kogebog med tydelig inspiration fra tidens mange sundhedstendenser, som vegetarisme, LCHF og raw food-køkkenet. Bogen fremstår gennemarbejdet og opskrifterne er overskuelige og nemme at gå til.

Louisa Lorang giver gode bud på lækker, sund og nem hverdagsmad i Vild med hverdagenLouisas madplan


Vegansk velvære


Vegetar


og Louisas madplan. I Vegansk velvære og Vegetar kan man finde mere inspiration til det grønne køkkenLouisa Lorang giver gode bud på lækker, sund og nem hverdagsmad i Vild med hverdagen og . I Vegansk velvære og Vegetar kan man finde mere inspiration til det grønne køkkenLouisa Lorang giver gode bud på lækker, sund og nem hverdagsmad i Vild med hverdagen og Louisas madplan. I og Vegetar kan man finde mere inspiration til det grønne køkkenLouisa Lorang giver gode bud på lækker, sund og nem hverdagsmad i Vild med hverdagen og Louisas madplan. I Vegansk velvære og kan man finde mere inspiration til det grønne køkken.Informationer og udgaver

2017

Bog

Illustrator: Winnie Methann

FADL, 1. udgave