Gå til indholdBøger / faglitteratur

Hvalp : alt, hvad du har brug for at vide om dit nye familiemedlem


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Omfang

200 sider: ill. i farver

Udgivet

2022

Ophav

Emma M. Garlant(forfatter)
Målgruppe

til voksne


Beskrivelse


Skøn og lettilgængelig introduktion til nye og kommende hvalpeejeren. Henvender sig både til førstegangskøbere og de der har haft hund før


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 8. jul. 2022

af

af

Anne Birgitte Langkilde Hundahl

d. 8. jul. 2022

Skøn og lettilgængelig introduktion til nye og kommende hvalpeejere. Henvender sig både til førstegangskøbere og de der har haft hund før.

Vores holdninger til hunde og vores viden om dem er i dag en helt anden anden end for år tilbage. Tidligere mente man, at hvis ikke vi på strengeste vis viste hunden hvem der bestemmer, ja så ville den dominere os. I dag ser vi anderledes på træning af hunde og bruger i langt højere grad belønningsbaserede metoder. Denne bog har fokus på den første tid med en ny hvalp. Læseren får introduktion til teori samt mange gode råd om hvalpe. Her er al den viden samlet, som man har brug for - lige fra forberedelser før hvalpen kommer, at få hvalpen hjem, hvalpens første tid og hvalpesprog og -adfærd til godbidder, socialisering, miljøtræning, opdragelse og meget meget mere. Forfatter Emma M. Garlant er adfærdsbiolog og hundeekspert, og bruger udelukkende belønningsbaserede metoder. Illustreret.

Superfin og meget anvendelig bog om hvalpetiden. Her får læseren al den vigtigste viden om hvalpe serveret på en letlæst og overskuelig måde. Bogen indeholder desuden mange skønne billeder.

Lone Grevas Hvalpener en anden meget grundig introduktion til køb af hvalp og den første tid. Her kommer forfatteren også ind på spørgsmålet "Skal vi have hund?" og overvejelser omkring valg af race mv.Informationer og udgaver

2022

Bog

Emma M. Garlant

Straarup & Co, 1. udgave

2022

Ebog

Emma M. Garlant

Straarup & Co, E-bogsudgave