Gå til indholdBøger / faglitteratur

Hvad skal jeg svare mit barn? : tre præster - tre svar


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Omfang

100 sider

Udgivet

2012

Ophav

Nana Hauge(forfatter)

Niels Hviid(forfatter)

Julia Lahme(forord)
Målgruppe

til voksne


Beskrivelse


Tre unge præster giver deres personlige svar på spørgsmål fra børn i alderen 3-8 år. Svarene er skrevet til børn, men kan bruges som inspiration og hjælp til børnenes forældre


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 1. nov. 2012

af

af

Merete Trap

d. 1. nov. 2012

En lille, kvadratisk bog der primært henvender sig til den kristne børnefamilie, der ønsker forslag til, hvordan man kan svare sit barn på nogle af livets store spørgsmål.

En lille, kvadratisk bog, hvor tre unge præster kommer med deres egne, personlige svar på nogle af livets store spørgsmål. Spørgsmålene kan fx være "Hvor er Gud?", "hvad sker der når man dør?" eller "Hvorfor sker der onde ting i livet?". Der er også svar på, hvad de forskellige kristne højtider, som fx påske eller konfirmation er. Svarene er i børnehøjde, og altid fra en kristen synsvinkel. Til hvert spørgsmål er der tre svar. Svarene er meget svævende, og jeg synes ikke de er specielt brugbare. Det lille format gør ikke bogen særligt biblioteksegnet. Dette er de tre præsters første fælles udgivelse. Forord af Julia Lahme, som bl.a. er kendt for Sig farvel : hvad præster ved om sorg, 2009.

Kan sammelignes med Har Gud vinger? : børns religiøse spørgsmål, 2005, som blandt andet også kommer med kristne svar på forskellige spørgsmål.

En lille bog med svar på de store spørgsmål. Bogens grundtanke er god, men desværre virker bogen ikke særligt brugbar. Kan dog bruges af den kristne familie, der gerne vil have inspiration til kristne svar på de store spørgsmål i børnehøjde.Informationer og udgaver

2012

Bog

Nana Hauge

Alfa, 1. udgave