Gå til indholdHvad øjet ser


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

439 sider

Udgivet

2021

genre/form

roman,

krimi,

romanerOriginaludgave

2021


Beskrivelse


Clara får endelig sit gennembrud som kunstner, men på hendes store dag bliver en tidligere veninde fundet dræbt i hendes have i en lille landsby. Syvende krimi fra Three Pines i Canada og alle læsere af hyggekrimier vil elske den


Anmeldelser (1)


14. jan. 2021

Clara får endelig sit gennembrud som kunstner, men på hendes store dag bliver en tidligere veninde fundet dræbt i hendes have i en lille landsby. Syvende krimi fra Three Pines i Canada og alle læsere af hyggekrimier vil elske den.

Den stovte kriminalkommissær Armand Gamache og hans folk må endnu en gang til den lille afsidesliggende landsby Three Pines uden for Quebec. Den er befolket af gnavne originaler og farverige kunstnere, og her sker mange grimme ting. Nu er den midaldrende Clara endelig slået igennem som maler, men samtidig bliver hendes barndomsveninde og senere fjende og rival slået ihjel i hendes have. Hvorfor dog? Er det en tilfældighed, eller kan Claras mand, der aldrig selv er blevet anerkendt som kunstner, have noget med det at gøre? Eller de gallerister, der pludselig sværmer om Clara? Eller folk fra Anonyme Alkoholikere, som er dukket op i periferien? Eller nogen fra selve landsbyen?.

Hyggelig og charmerende krimi, hvor stemningen og personskildringerne næsten betyder mere end selve plottet. Den er velskrevet, fuld af lokalkolorit og giver som de øvrige bind i "Armand Gamache serien" læseren en ubændig trang til at rejse til Canada. Kan læses uafhængigt af de foregående bind, men serien er vanedannende, og heldigvis er der hele 16 bind på engelsk.

Louise Penny forener det bedste fra fx Barnaby, Andrew Taylor og P.D. James.

Lektørudtalelse

Af

Lone Krøgh


Informationer og udgaver

Bog

2021

Lydbog (cd-mp3)

2021

Lydbog (net)

2021

Ebog

2021