Gå til indholdBøger / skønlitteratur / roman

Hvad nu hvis


Detaljer

Seneste udgave, ebog


Sprog

dansk

Udgivet

2021

Ophav

Jill Mansell(forfatter)
Genre og formroman, kærlighedsromaner, romaner
Målgruppe

til voksne


Beskrivelse


Såret og svigtet rejser Mimi fra London og flytter ud til en lille charmerende landsby. Her forelsker hun sig i en uopnåelig mand, men heldigvis vrimler landsbyen med liv. Charmerende kærlighedsroman for læsere af feel good


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 28. jan. 2022

af

af

Lone Krøgh

d. 28. jan. 2022

Såret og svigtet rejser Mimi fra London og flytter ud til en lille charmerende landsby. Her forelsker hun sig i en uopnåelig mand, men heldigvis vrimler landsbyen med liv. Charmerende kærlighedsroman for læsere af feel good.

Syg af vrede og sårede følelser søger Mimi tilflugt i en lille landsby i det engelske Cotsworlds hos sin far og hans mand. Hun falder straks for den 28-årige Cal, som er tiltrækkende, gudesmuk, far til en lille datter og desværre lykkeligt gift. Ulykken slår ned og vender op og ned på alt for både Mimi og Cal, som længe misforstår hinanden. Omkring dem er bl.a. en sørgende ægtemand, en halstarrig forfatter, en invalideret veninde og dennes bidske svigermor, en notorisk playboy og en lille pige, der savner sin mor. Der er intriger, misforståelser og forviklinger, men alt ender lykkeligt for de fleste. Jill Mansell er engelsk og har udgivet adskillige romaner inden for chick lit og feel good, og hun er også oversat til dansk.

Charmerende og letløbende feel good om de kvaler og omveje, som Mimi og hendes venner skal igennem. Hverken handling eller personkarakteristik overrasker for alvor i denne kærlighedsroman, som glider lige ned og leverer nogle timers effektiv underholdning med humor og masser af engelsk landsbyidyl. Yndere af feel good vil elske bogen.

Læses sammen med fx Jenny Colgan, Lucy Dillon, Sarah Morgan og Jojo Moyes.Informationer og udgaver

2021

Ebog

Jill Mansell

North Audio Publishing, 1. e-bogsudgave

2021

Lydbog (net)

Jill Mansell

North Audio