Gå til indholdHvad jeg ved med sikkerhed


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

226 sider

Udgivet

2015

genre/form

erindringer,

klummerOriginaludgave

2015


Beskrivelse


I 8 selvbiografiske klummer deler den amerikanske talkshowvært, Oprah Winfrey (f. 1954), ud af sin livserfaring og livsfilosofi


Anmeldelser (2)


13. maj. 2015

En af de mest kendte amerikanske talkshowværter, Oprah Winfrey, deler ud af sin livserfaring og livsfilosofi i korte, selvbiografiske essays. Til hendes mange fans og andre med interesse for kendte, erindringer og eftertænksom livsstil.

Titlens spørgsmål blev stillet til Oprah Winfrey under et interview, og gav siden anledning til meget eftertanke. I denne bog har hun samlet en række tekster under 8 temaer som Glæde, Taknemmelighed, Klarhed, Styrke. Teksterne fortæller om episoder og refleksioner, som hun har kunnet uddrage essensen af og nedfælde i hvert afsnits afslutning som en slags rettesnor til livsførelse og livskvalitet. Læseren lærer både mennesket og mediepersonen Oprah at kende.

Oprah betragtes, i hvert fald i USA, som en af verdens mest indflydelsesrige personer og virker på mange, også i denne bog, som et ærligt og engageret menneske, der gerne vil gøre en forskel. Bl.a. har hun gjort en stor indsats for læsning. Jeg synes bogen kommer godt omkring mennesket Oprah og hendes liv og karriere. Om man synes om den lidt lommefilosofiske og let spirituelle stil, er selvfølgelig en smagssag.

Oprah er medforfatter til Livet i balance


. Stilen er lidt som hos Louise Hay og andre amerikanere, der skriver letforståeligt med en spirituel tone, der dog ikke kan betragtes som markant hos Oprah WinfreyOprah er medforfatter til Livet i balance. Stilen er lidt som hos Louise Hay og andre amerikanere, der skriver letforståeligt med en spirituel tone, der dog ikke kan betragtes som markant hos Oprah Winfrey.

Lektørudtalelse

Af

Annemette Schønberg Johnsen

Politiken

Af

Lise Garsdal

d. 14. jun. 2015


Informationer og udgaver

Lydbog (net)

2021

Lydbog (net)

2015

Bog

2015

Ebog

2015

Punktskrift

2015