Gå til indholdHvad hvisker hesten : personlig og åndelig udvikling for hest og rytter


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

249 sider: ill. i farver

Udgivet

2018

Originaludgave

2018


Beskrivelse


Indblik i hvilken rolle hestene spiller i menneskets personlige og åndelige udvikling. Endvidere om hvordan det kan lade sig gøre at kommunikere med dem uden sprog og om hvad der sker med heste i forbindelse med en aflivning og om reinkarnation


Anmeldelser (1)


25. okt. 2018

Ditte Young fortæller om brugen af sine healende og clairvoyante evner i en spirituel godbid for hestefolk, som er åbne for telepati mellem hest og menneske.

Ditte Young indleder sin bog med at fortæller om sin egen vej til det at arbejde spirituelt med hestekommunikation. Hun fortæller om sin uddannelse til clairvoyant, hvor hun i starten er skeptisk, da en underviser fortæller, at netop hun vil "bygge bro mellem himlen og jorden." Bogen har 7 afsnit. Her er overskrifter som "Hestenes stemme", "Hvad er telepati" og "Hvordan telepaterer jeg". Et centralt afsnit er: "Hvad har hestene på hjertet", hvor Young skriver om forskellige cases i sit konkrete arbejde med fysiske og psykiske hesteproblemer. Andre overskrifter er "Rid med hjertet", "Personlig og åndelig udvikling for hest og rytter" og "Vi ses i himlen". I sidstnævnte afsnit fortæller Young fx, hvordan det måske ser ud i "hestenes himmel", om reinkarnerede heste og om "kontakten til det hinsides". Ditte Young er psykoterapeut, clairvoyant, healer og en anerkendt dyretelepatør. Hun har også skrevet Forstå din hest


Ditte Young indleder sin bog med at fortæller om sin egen vej til det at arbejde spirituelt med hestekommunikation. Hun fortæller om sin uddannelse til clairvoyant, hvor hun i starten er skeptisk, da en underviser fortæller, at netop hun vil "bygge bro mellem himlen og jorden." Bogen har 7 afsnit. Her er overskrifter som "Hestenes stemme", "Hvad er telepati" og "Hvordan telepaterer jeg". Et centralt afsnit er: "Hvad har hestene på hjertet", hvor Young skriver om forskellige cases i sit konkrete arbejde med fysiske og psykiske hesteproblemer. Andre overskrifter er "Rid med hjertet", "Personlig og åndelig udvikling for hest og rytter" og "Vi ses i himlen". I sidstnævnte afsnit fortæller Young fx, hvordan det måske ser ud i "hestenes himmel", om reinkarnerede heste og om "kontakten til det hinsides". Ditte Young er psykoterapeut, clairvoyant, healer og en anerkendt dyretelepatør. Hun har også skrevet Forstå din hest.

Entusiastisk og spirituelt velgørende hestebog som jeg tror vil inspirerer mange hestefolk til også at få den åndelige dimension med. Et højlydt fornøjet vrinsk til en dejlig bog fra mig.

En bog med andre dyr end heste er De kloge dyr's livsberigende budskaber til menneskeriget


En bog med andre dyr end heste er De kloge dyr's livsberigende budskaber til menneskeriget.

Lektørudtalelse

Af

Carsten Güllich-Nørby


Informationer og udgaver

Lydbog (net)

2019

Bog

2018

Ebog

2018