Gå til indholdHvad gør hønen? - og andre gåder


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

64 sider: ill. i farver

Udgivet

2009

genre/form

gåder,

gådebøgerOriginaludgave

2009


Beskrivelse


Gådebog, hvor det er nemt at finde svarene. De står nemlig lige på den næste side


Anmeldelser (1)


9. sep. 2009

Gådebogen kan læses af børn fra 3. klasse (9 år), som vil blive fanget af de tilhørende illustrationer. Nogle gåder kræver voksentilhørere der kan forklarer, for at de kan forstås, selvom de meget sigende og humoristiske illustrationer er med til at fremme forståelsen for læseren. Til fritidslæsning og underholdning for målgruppen.

Bogen har 30 gåder, som stilles på højre-siderne. Svaret kan ses på efterfølgende venstre-side. Sprogligt er gåderne lige til at gå til. De korte sætninger og de medfortællende illustrationer gør teksten let at læse. Forfatteren, der også er illustrator, har tidligere lavet gådebøger til målgruppen.

Hvor mange indianere? (08/09) af forfatteren har samme niveau som denne. Har du hørt den? (07/03) og De lidt større quizzer (06/31) i 2 bind, hører til de nyeste titler af gådebøger.

Fin lille gådebog for målgruppen. Nogle gåder findes også i andre bøger, men tilgængeligheden og illustrationerne gør denne bog interessant for fritidslån i såvel skole- som børnebiblioteker.

Lektørudtalelse

Af

Karsten Boll


Informationer og udgaver

Bog

2009