Gå til indholdBøger / faglitteratur / sygehistorier

Hva' så nu? : levende, lykkelig og langt fra ok


Detaljer

Seneste udgave, bog stor skrift


Sprog

dansk

Omfang

212 sider (stor skrift)

Udgivet

2017

Ophav

Geo (f. 1975)(forfatter)
Genre og formsygehistorier, erindringer
Målgruppe

til voksne


Beskrivelse


Med humor fortæller komikeren Geo (f. 1975) om de første fem år efter han blev raskmeldt efter testikel- og lungekræft. Om op- og nedture, kriser og kærlighed, om angsten for kontroldatoer og den evige frygt for at kræften kommer igen


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 20. sep. 2017

af

af

Louise Hede

d. 20. sep. 2017

Efter et kræftforløb er alting forandret. Det fortæller stand-up komikeren Geo alt om i sin humoristiske selvbiografi om livet efter et kræftforløb. For læsere af biografier og folk der har eller har haft kræft tæt inde på livet.

I Ikk' for sjovfortalte Geo (f. 1975) med en stor portion humor om sit kræftforløb. Denne bog fortsætter hvor forrige bog slap, nemlig tiden efter Geos raskmelding. Geo fortæller om lettelsen over at være kræftfri, men også om at den konstante frygt for at kræften vil vende tilbage stadig sidder i ham. Derudover fortæller Geo også om hvad det overståede sygdomsforløb fik af betydning for sit ægteskab og datter. Bogen er opdelt efter de fem kontrolforløb på hospitalet, Geo har skulle møde op til, efter han blev konstateret fri for kræft. Indeholder privatbilleder.

Humoristisk og ærlig fortælling om livet efter kræft. Undertegnede grinede højlydt flere gange igennem læsningen, selv på trods af at den også omhandler barske emner som frygten for tilbagevendende kræft, skilsmisse og problematiske familieforhold.

Foruden at det er oplagt at læse forrige bog Ikk' for sjovDen ultimative skønhedsguide


Hold da kræft mand


, har Geo også skrevet den humoristiske bog Den ultimative skønhedsguide sammen med Thomas Skov. Hans Jakob Helms fortæller også om sit kræftforløb i Hold da kræft mandForuden at det er oplagt at læse forrige bog Ikk' for sjov, har Geo også skrevet den humoristiske bog sammen med Thomas Skov. Hans Jakob Helms fortæller også om sit kræftforløb i Hold da kræft mandForuden at det er oplagt at læse forrige bog Ikk' for sjov, har Geo også skrevet den humoristiske bog Den ultimative skønhedsguide sammen med Thomas Skov. Hans Jakob Helms fortæller også om sit kræftforløb i .Informationer og udgaver

2017

Bog

Geo (f. 1975)

Lindhardt og Ringhof, 1. udgave

2017

Bog stor skrift

Magnumbøger

Lindhardt og Ringhof

2017

Ebog

Geo (f. 1975)

Lindhardt og Ringhof, 1. e-bogsudgave

2017

Lydbog (net)

Geo (f. 1975)

Lindhardt og Ringhof

2017

Lydbog (cd-mp3)

mp3

Lindhardt og Ringhof