Gå til indholdHva' nu, Abdu?


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

1 bog 1 cd (mp3) 121 sider 117 min.

Udgivet

2020

Originaludgave

2020


Beskrivelse


Unge Abdu går i gymnasiet og er håbløst forelsket i smukke Anja, som ikke ser til hans side. Abdu får det pludselig skidt og bliver alvorligt syg. Han bliver kærester med Anja, men er alt så godt?


Anmeldelser (1)


17. jan. 2020

Følsom og gribende bog om unge Abdu som går i gymnasiet og er forelsket i smukke Anja, som ikke ænser ham. Men pludselig bliver Abdu meget syg og det ændrer alting. For læsesvage unge.

Abdu og hans familie er muslimer, og hans far ønsker ikke, at Abdu får en dansk kæreste. Men Abdu er håbløst forelsket i smukke Anja, som han går på gymnasiet sammen med. Dag for dag bliver Abdu mere og mere træt, og hans mor bliver bekymret for ham, så de tager til lægen. Her får Abdu konstateret leukæmi og skal indlægges. Hans prognoser er gode, og da Anja besøger ham på hospitalet, bliver de kærester. Men Anja må ikke være kæreste med en muslim for hendes forældre, og gensidige bekymringer for familiernes reaktioner fylder. Samtidig er Abdus behandlinger hårde for ham, og han har det svært. Og da sommeren er ovre, er alting forandret. Bogen har lix 20.

Varm og vemodig bog som kan anbefales. Man føler med personerne og lever sig helt ind i historien, som har en overraskende og åben slutning.

Hvis man ønsker en anden letlæsningsbog, som også har lix 20, så kan bogen Nanna og Jakob


af Pernille Nederland anbefales. Bogen er fra samme forlagHvis man ønsker en anden letlæsningsbog, som også har lix 20, så kan bogen Nanna og Jakob af Pernille Nederland anbefales. Bogen er fra samme forlag.

Lektørudtalelse

Af

Sanne Mendel


Informationer og udgaver

Bog / Lyd (cd-mp3)

2020

Bog

2020