Gå til indholdHusk lige hyggen : bliv sundere uden at være frelst


Detaljer

Seneste udgave, bog


Beskrivelse


Lindy Aldahl (f. 1976) fortæller om sin private historie, der starter med optakten til tv-programmet "Rigtige mænd" og hvad der fik ham i gang med livsstilsændringen - med løbende råd om træning og sundhed samt om "at komme i gang"


Anmeldelser (1)


8. nov. 2018

Mød Lindy Aldahl, som du måske kender fra TV2 livsstilsprogrammerne "Rigtige mænd" eller som foredragsholder. Læs her Lindys historie som også indeholder et enkelt godt råd eller to. For læsere der ynder danske kendisbiografier.

Bogen indledes med en kort begrundelse for hvorfor Lindy har valgt at skrive bogen. Herefter følger Lindys private historie der starter med optakten til tv-programmet "Rigtige mænd" og hvad der fik ham i gang med en så gennemgribende livsstilsændring som han har gennemgået. Herefter følger yderligere beretninger om hvad Lindy ellers har oplevet, læs bla. om Lindys far, om fodboldguden fra Støvring eller om at svede. Løbende i teksten kommer en række velmenende gode råd om træning, sundhed samt om "at komme i gang" og om at holde dampen oppe..

En lun bog, så kort kan det beskrives. Teksten er skrevet med Lindys glimt i øjet og med en stor bunke slet skjult jysk humor, og det fungerer. Ikke at bogen er en page-turner, men siderne flyver alligevel forbi i selskab med Lindy og hans mange anekdoter. Jeg er bestemt ikke blevet skuffet, nærmere godt underholdt i nogle timer.

For yderligere litteratur i samme kaliber se: Linse - jeg gør, hvad jeg vil


For yderligere litteratur i samme kaliber se: Linse - jeg gør, hvad jeg vil.

Lektørudtalelse

Af

Lars Ovesen


Informationer og udgaver

Bog

2018

Lydbog (net)

2018

Lydbog (cd-mp3)

2018

Ebog

2018