Gå til indholdHuset ved havet


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

487 sider

Udgivet

2022

Originaludgave

2022


Beskrivelse


I 1960'erne dannede det smukke hus Boskenna ramme om både glamourøse fester og en tragedie affødt af Joans dobbeltliv under den kolde krig. Vil familien nogensinde kunne heles igen, eller er det for sent? Stilfærdigt fortalt slægtshistorie om nedarvede traumer. For alle, der kan lide at læse om kvindeliv gennem generationer


Anmeldelser (1)


24. jun. 2022

I 1960'erne dannede det smukke hus Boskenna ramme om både glamourøse fester og en tragedie affødt af Joans dobbeltliv under den kolde krig. Vil familien nogensinde kunne heles igen, eller er det for sent? Stilfærdigt fortalt slægtshistorie om nedarvede traumer. For alle, der kan lide at læse om kvindeliv gennem generationer.

Tre kvinder er samlet i det smukke hus Boskenna, som har været i familien i generationer. Joan er gammel og døende, men mindes det glamourøse liv i 1960'erne, hvor hemmeligheder og den kolde krig var katalysator for en tragedie, der ændrede familien for altid. Joans datter, Diana, havde en sorgløs barndom i huset, indtil en tragedie tvang hende til at fortrænge både gode og dårlige minder. Selv Lottie har sine egne hemmeligheder, men nu hvor de forbereder sig på at tage afsked med Joan, er det måske på tide, at alle kender sandheden om de forfærdelige hændelser, der splittede familien?.

Fin og underholdende lille historie om tre generationers kvinder, der har hver deres problemer at kæmpe med. Liz Fenwick er kendt for sine romaner fra Cornwall. Det er ikke en roman, der sætter varige spor, men her er hyggelig sommerlæsning, og så der endda tilsat lidt ekstra spænding fra den kolde krig.

Skrivestilen minder en smule om forfatteren Santa Montefiore, fx Biavlerens datter


Skrivestilen minder en smule om forfatteren Santa Montefiore, fx Biavlerens datter.

Lektørudtalelse

Af

Maria Sjøblom


Informationer og udgaver

Bog

2022

Lydbog (cd-mp3)

2022

Lydbog (net)

2022

Ebog

2022