Gå til indholdHuset på Rivieraen


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

491 sider

Udgivet

2022

Originaludgave

2022


Beskrivelse


I Paris under Hitlers besættelse af Frankrig påtager Éliane sig en farlig opgave. I 2015 gør Remy en opdagelse, der trækker tråde tilbage til Paris. Til læsere af underholdende og romantiske historiske romaner


Anmeldelser (2)


4. mar. 2022

I Paris under Hitlers besættelse af Frankrig påtager Éliane sig en farlig opgave. I 2015 gør Remy en opdagelse, der trækker tråde tilbage til Paris. Til læsere af underholdende og romantiske historiske romaner.

Under den tyske besættelse af Paris får Éliane Dufort til opgave at katalogisere Louvres kunstskatte. Tyskerne er i færd med at stjæle kunst til deres egne samlinger, og Éliane, der forstår tysk, fører protokoller over den stjålne kunst og deler sin viden med den franske modstandsbevægelse. Efter at have mistet sin mand og datter i 2013 har den australske modeekspert Remy Lang søgt tilflugt i et arvet hus på Den Franske Riviera. Her opdager hun en fortegnelse over kunstværker stjålet under 2. verdenskrig. På listen er et maleri, der hang på hendes børneværelse hjemme i Sydney. Hvilke andre hemmeligheder opdager hun mon?.

Romanen, der skiftevis følger et historisk og nutidigt spor, byder på dramatiske begivenheder, romantisk kærlighed med forviklinger, samt et par overraskelser, der sammenkæder de to kvindelige hovedpersoners liv. En medrivende og velskrevet fortælling.

Natasha Lester har også skrevet Den hemmelige arv


om modeskaberen Christian Dior og hans søster, Catherine, som var aktiv i modstandsbevægelsen under 2. verdenskrig. Natasha Lester kan blandt andet sammenlignes med forfatterne som Kate Quinn, Pam Jenoff og Lucinda RileyNatasha Lester har også skrevet Den hemmelige arv om modeskaberen Christian Dior og hans søster, Catherine, som var aktiv i modstandsbevægelsen under 2. verdenskrig. Natasha Lester kan blandt andet sammenlignes med forfatterne som Kate Quinn, Pam Jenoff og Lucinda Riley.

Lektørudtalelse

Af

Grethe Lorentzen

Politiken

Af

Bo Tao Michaëlis

d. 28. feb. 2022


Informationer og udgaver

Bog

2022

Ebog

2022

Lydbog (net)

2022