Gå til indholdBøger / skønlitteratur / roman

Huset i Chelsea : krimi


Detaljer

Seneste udgave, ebog


Sprog

dansk

Udgivet

2020

Ophav

Lisa Jewell(forfatter)

Lærke Pade(oversætter)
Genre og formroman, krimi
Målgruppe

til voksne


Beskrivelse


Krimi. Libby Jones fylder 25 år og arver sit barndomshus. Men noget frygteligt skete i huset dengang. Hendes forældre og en ukendt mand begik selvmord i huset og Libby blev fundet som spæd alene i vuggen ovenpå med ligene nedenunder. Hvad skete der dengang?


Anmeldelser (4)


Bibliotekernes vurdering

d. 1. apr. 2020

af

af

Sanne Mendel

d. 1. apr. 2020

Spændende og psykologisk krimi om Libby Jones, som på sin 25 års fødselsdag arver sit gamle barndomshus. Men noget frygteligt skete i huset, da Libby var spæd. Her blev hun fundet i sin vugge på husets førstesal imens hendes forældre og en ukendt mand lå døde nedenunder. For læsere af kriminalromaner og spændingsromaner.

Libby sætter sig for at opklare mysteriet om sine forældres død og finder frem til journalisten, Miller Roe, som tidligere har skrevet en artikel om det makabre fund i huset. Det viser sig, at da Libby var spæd, boede der to familier i huset. Libby, hendes forældre, bror og søster og en fremmed familie som efter forældrenes selvmord, forsvandt sporløst. Det samme gjorde Libbys bror og søster. Libby og Miller beslutter sig for at overnatte i huset en nat og bliver overraskede over at finde en fremmed mand i huset. Hvem er manden? Og er han nøglen til opklaringen af forældrenes selvmord? Hurtigt rejser det et nyt spørgsmål, for kan de være sikre på, at Libbys forældre begik selvmord, eller var det mord?.

En rigtig pageturner som er velskrevet og meget underholdende. Det er spænding, psykologi og en puslespils-krimi samlet i én bog. Brik for brik samles det hele billede med mange overraskelser undervejs. Kan varmt anbefales.

Kan sammenlignes med krimier af Sharon Bolton og Elly Griffith.


litteratursiden.dk

d. 6. maj. 2020

af

af

Lene Jensen

d. 6. maj. 2020

Tragisk, spændende og mørk historie om en familie, der går fra at være velhavende og velfungerende til det stik modsatte. 'Huset i Chelsea' er ikke en krimi i gængs forstand, og den indeholder ikke no...


Litteratursiden.dk [online]

d. 6. maj. 2020

af

af

Lene Jensen (f. 1964-04-15)

d. 6. maj. 2020


Berlingske tidende

d. 28. apr. 2020

af

af

Jakob Genz

d. 28. apr. 2020Informationer og udgaver

2020

Bog

Lisa Jewell

Gad, 1. udgave

2020

Ebog

Lisa Jewell

Gad, 1. e-bogsudgave

2020

Lydbog (net)

Lisa Jewell

Gad

2020

Lydbog (cd-mp3)

mp3

Gad,AV Forlaget Den Grimme Ælling

2020

Lydbog (cd)

indlæser: Thomas Guldberg Madsen

Gad,AV Forlaget Den Grimme Ælling