Gå til indholdHundedage : en nyttig bog om familiehundetræning


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

126 sider: ill. i farver

Udgivet

2018

Originaludgave

2018


Beskrivelse


Vejledning og tips til hvilke overvejelser man skal gøre sig for at vælge den rette hund til familien og til træningen af den nye hund


Anmeldelser (1)


28. aug. 2018

Vejledning og tips til træningen af den nye hund og overvejelser man skal gøre sig for at vælge den rette hund til familien. Målgruppen er kommende eller nye hundeejere, men den kan også læses hvis man har en ældre hund.

Forfatteren giver råd og vejledning til træningen af hvalpe samt en forståelse for hundens natur, der gør træningen nemmere. Han gennemgår de overvejelser der er i forbindelse med at få hund - ikke bare valg af race men også hvilken type hund der passer bedst til ens behov. Træningen gennemgår forskellige vigtige øvelser der fører til en velopdragen hund man kan have med sig uden problemer. Ud over øvelserne er der også råd som ikke er en del af træningen, men anden vigtig viden til fx nytårsaften, besøg derhjemme, at gøre hunden tryg og andre vigtige overvejelser for dig og hunden. Forfatteren har været hundeejer i mange år og har også udgivet andre bøger om både familiehunde og jagthunde fx Få den hund, du fortjener


Hvalpens bog


og Hvalpens bogForfatteren giver råd og vejledning til træningen af hvalpe samt en forståelse for hundens natur, der gør træningen nemmere. Han gennemgår de overvejelser der er i forbindelse med at få hund - ikke bare valg af race men også hvilken type hund der passer bedst til ens behov. Træningen gennemgår forskellige vigtige øvelser der fører til en velopdragen hund man kan have med sig uden problemer. Ud over øvelserne er der også råd som ikke er en del af træningen, men anden vigtig viden til fx nytårsaften, besøg derhjemme, at gøre hunden tryg og andre vigtige overvejelser for dig og hunden. Forfatteren har været hundeejer i mange år og har også udgivet andre bøger om både familiehunde og jagthunde fx Få den hund, du fortjener og Forfatteren giver råd og vejledning til træningen af hvalpe samt en forståelse for hundens natur, der gør træningen nemmere. Han gennemgår de overvejelser der er i forbindelse med at få hund - ikke bare valg af race men også hvilken type hund der passer bedst til ens behov. Træningen gennemgår forskellige vigtige øvelser der fører til en velopdragen hund man kan have med sig uden problemer. Ud over øvelserne er der også råd som ikke er en del af træningen, men anden vigtig viden til fx nytårsaften, besøg derhjemme, at gøre hunden tryg og andre vigtige overvejelser for dig og hunden. Forfatteren har været hundeejer i mange år og har også udgivet andre bøger om både familiehunde og jagthunde fx Få den hund, du fortjener og Hvalpens bog.

Træningen er mest tænkt til hvalpe, men hundeejere med ældre hunde kan også få glæde af bogen og de øvelser og den viden om hundens psykologi den rummer. Bogen er ganske simpel og sproget er let og formidler indholdet fint. God begynderbog at starte med, hvis man overvejer at få sig en hund.

Der er flere bøger om hundetræning på biblioteket og især Hvalpebogen


Hvalpe


har flere ligheder, men ellers er fx Hvalpe også skrevet til kommende eller nye hundeejereDer er flere bøger om hundetræning på biblioteket og især bogen har flere ligheder, men ellers er fx også skrevet til kommende eller nye hundeejereDer er flere bøger om hundetræning på biblioteket og især Hvalpebogen har flere ligheder, men ellers er fx Hvalpe også skrevet til kommende eller nye hundeejere.

Lektørudtalelse

Af

Frederik Nielsen


Informationer og udgaver

Lydbog (net)

2019

Punktskrift

2019

Bog

2018