Gå til indholdBøger / skønlitteratur / roman

Hotellet ved skyggesøen


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Omfang

352 sider

Udgivet

2019

Ophav

Daniela Tully(forfatter)

Svend Ranild(oversætter)
Genre og formroman

Beskrivelse


Tyske Maya sætter sig for at finde ud af, hvorfor farmoren døde i USA. Det bringer hende til et hotel drevet i generationer af en magtfuld familie, som har hemmeligheder, de helst vil skjule


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 27. nov. 2018

af

af

Stine Grabas

d. 27. nov. 2018

Tyske Maya tager til USA for at finde en forklaring på, hvorfor hendes farmors lig er dukket op dér efter 27 års forsvinden. Det bliver en tur blandet med løgne, mystik og kærlighed. For alle læsere af kærligheds- og familiedramaer.

Mayas farmors lig bliver fundet 27 år efter hendes forsvinden nær et hotel i USA. Maya tager fra Tyskland til USA for at finde ud af, hvad der er sket. Hun kommer tæt på den magtfulde familie, som har drevet hotellet i generationer og opdager hemmeligheder, som familien helst vil skjule. Alt imens hun forelsker sig i én af familiemedlemmerne og har opdigtet historier for at kunne sløre sin egen identitet. Det er forfatterens debutroman.

Skøn familiedrama, som indeholder alt, hvad man kan ønske sig; spænding, mystik og kærlighed. En prolog fra 2. verdenskrig fanger læseren, og der går lang tid, før sammenhængen afsløres. Mange, især kvinder, vil føle sig godt underholdt.

I stil med, men lidt bedre end Lucinda Rileys bøger. Ellers kan man læse Katherine Webb eller Kate Morton.Informationer og udgaver

2019

Bog

Daniela Tully

Gad, 2. udgave

2019

Bog

Daniela Tully

Gad, 1. udgave

2019

Bog

Daniela Tully

Gyldendals Bogklubber, 1. bogklubudgave

2019

Lydbog (cd-mp3)

indlæser: Ellen Dahl Bang

Gad

2019

Lydbog (cd)

indlæser: Ellen Dahl Bang

Gad

2019

E-bog

Daniela Tully

Gad, 1. e-bogsudgave

2019

Lydbog (online)

indlæser: Ellen Dahl Bang

Gad