Gå til indholdHormonyoga


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

159 sider: ill. i farver

Udgivet

2022

genre/form

øvelserOriginaludgave

2022


Beskrivelse


Relevant og brugbar bog for kvinder, der gerne vil holde hormonerne i balance og mindske overgangsalderens mange gener. For alle kvinder der nærmer sig overgangsalderen eller kvinder med andre hormonelle ubalancer


Anmeldelser (1)


29. apr. 2022

Relevant og brugbar bog for kvinder, der gerne vil holde hormonerne i balance og mindske overgangsalderens mange gener. For alle kvinder der nærmer sig overgangsalderen eller kvinder med andre hormonelle ubalancer.

Overgangsalderen er en helt naturlig fase i kvinders liv, men alligevel er det stadig tabu. Hele 80 % af alle kvinder døjer med gener ifm. overgangsalderen, både fysiske og psykiske, igennem flere år. Der er dog hjælp at hente og ingen grund til at lide i stilhed. Der findes meget man kan gøre selv, bl.a. dyrke yoga. I denne bog præsenteres hormonyoga, som kan hjælpe med at balancere hormonerne. Første del af bogen handler om overgangsalderen, forandringerne i kroppen, den ændrede livskvalitet og gener. Herefter følger introduktion til hormonyoga og en serie yogaøvelser, der stimulerer hormonproduktionen, og dermed får hormonniveauet til at falde langsomt, fremfor lige pludseligt, når overgangsalderen begynder. Øvelserne består af 7 opvarmningsøvelser, 14 yogaøvelser og 4 meditationsøvelser. Forfatteren er yogalærer og uddannet i hormonyoga i Brasilien.

Gennemarbejdet og indbydende bog med stilfuldt layout. Øvelserne er enkle at udføre og kan laves af alle, også de der ikke i forvejen kender til yoga. De er alle ledsaget af simple tekster og flotte fotografier, der gør det let at udføre øvelserne.

I bogen Fri af stress med yoga


fokuseres der på helt overordnet at skabe ro og balance i livet ved hjælp af yogaøvelserI bogen Fri af stress med yoga fokuseres der på helt overordnet at skabe ro og balance i livet ved hjælp af yogaøvelser.

Lektørudtalelse

Af

Anne Birgitte Langkilde Hundahl


Informationer og udgaver

Bog

2022

Ebog

2022